Voorpremières Zwaar Verliefd 2

Twee jaar geleden verscheen Zwaar Verliefd in de bioscopen. Een romantische komedie waar dierenarts Isa (Barbara Sloesen) verliefd werdt op de charmante meubelmaker Ruben (Jim Bakkum). Het eerste deel trok bijna een kwart miljoen bezoekers. Dat leidde uiteindelijk tot een vervolg. Het tweede deel van deze feelgood-film is vanaf 17 december te zien in de bioscoop. Maar op 7, 8 en 9 december zijn er al speciale voorpremières. Wil jij als één van de eerste deze nieuw film zien. Bestel dan snel je tickets!

Ook in het tweede deel, gebaseerd op het boek Zwaar Verguld van Chantal van Gastel, zijn Barbara Sloesen en Jim Bakkum weer te zien als Isa en Ruben. Ze gaan samenwonen, wat zorgt voor dagelijkse sleur en realiteit. Isa en Ruben zijn nog steeds dolverliefd, maar ze verschillen nogal en daardoor wordt hun liefde flink op de proef gesteld. Ook zorgt ‘perfecte man’ dierenarts Hugo (Frederik Brom), voor de nodige uitdagingen. 

De opnames van de film stond gepland voor begin maart. Door het Coronavirus moesten deze opnames halverwege worden stilgelegd. Uit eindelijk kon eind juli de opnames weer vervolgd worden. Voor Jim Bakkum was het een drukke zomer. Hij heeft drie verschillende films door elkaar heen opgenomen.

De trailer van Zwaar Verliefd 2 biedt in ieder geval waar de fans op hopen: Jim Bakkum in zijn ondergoed en een charismatische dierenarts. De voorpremières vinden plaatst op 7, 8 en 9 december. Meer informatie over de film vind je hier.  

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.