Wij zijn weer open en gaan dóór waar we gebleven waren!

Onze deuren zijn weer geopend. We staan te trappelen om jullie weer te verwelkomen en hebben in de tussentijd niet stilgezeten! Zo zijn de inhaaldata van de Wat Wel Kan voorstellingen inmiddels bekend én hebben we hier nieuwe voorstellingen aan toegevoegd. 

Iedereen die kaarten had voor de geannuleerde voorstellingen hebben inmiddels bericht van ons gehad. De voorstellingen zijn verplaatst naar de volgende nieuwe data: 

* Remco Veldhuis - vrijdag 27 november
* Marjolijn van Kooten - geannuleerd
* Pieter Jouke - donderdag 3 december
* Marijn Brouwers - maandag 7 december
* Leonie Meijer - dinsdag 8 december
* Madelijne Kool - donderdag 10 december
* Thijs Kemperink - vrijdag 11 december
* Marike Jager - geannuleerd

Nieuwe voorstellingen in de reeks Wat Wel Kan!
Een groot deel van de voorstellingen die gepland stonden tot einde van dit jaar, laten we ook in onze huiskamersetting spelen. Hieronder een overzicht van alle voorstellingen die de komende weken in de reeks Wat Wel Kan te zien zijn. Of klik hier voor een overzicht en het direct reserveren van tickets. Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.