Artiesten de deur uit met ’n Kistje BoereGoed

De Naald heeft met stichting BoereGoed een nieuwe partner gevonden die artiesten na hun optreden in De Naald voorziet van een dosis Westlandse vitaminen. Alle artiesten die optreden in De Naald ontvangen na hun voorstelling - op het podium - ’n Kistje Boeregoed: een rijk gevuld houten kistje met verse, Westlandse producten. 

De missie van BoereGoed - BoereGoed, Goed voor Mensen - sluit naadloos aan bij waar De Naald voor staat: elkaar ontmoeten. BoereGoed biedt namelijk een werkplek voor mensen met verschillende achtergronden die een zinvolle vrijetijdsbesteding willen, samen met personen waarvan het leven tijdelijk of voor langere duur uit balans is geraakt en mensen met een beperking die hen belemmert om deel te kunnen nemen aan het betaalde arbeidsproces. Ook De Naald wil een plek zijn waar iedereen elkaar op laagdrempelige wijze kan ontmoeten. Met deze samenwerking wordt dit raakvlak onderstreept. 

Het Kistje BoereGoed zet De Naald Westlandse vitaminen letterlijk en figuurlijk in de spotlight. Waar BoereGoed met haar verse, lokale producten zorgt voor een gezond lichaam, stimuleert De Naald de gezondheid van de geest. Enkele weken geleden hebben enkele artiesten in De Naald al ‘n Kistje BoereGoed mogen ontvangen. De reacties van zowel de artiesten als het publiek waren erg enthousiast. 

Voorheen overhandigde De Naald het inmiddels bekende Bakkie Westland aan artiesten, een samenwerking met Bakkie Fietsen. Deze samenwerking is na vijf jaar ten einde gekomen, waardoor er ruimte ontstond voor een nieuwe invulling. De Naald en BoereGoed zijn erg trots op deze nieuwe samenwerking.  

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.