Wat wel kan: unieke voorstellingen voor 30 personen

Wat wél kan. Wat voelde het fijn om jullie de afgelopen maanden weer te mogen verwelkomen. Met mondkapje, met een maximum aantal bezoekers per avond, op 1.5 meter afstand. Maar jullie waren er weer.

We willen in kansen blijven denken. In wat wél kan. Daarom presenteren wij na de herfstvakantie vol trots unieke voorstellingen van bevlogen theatermakers, te zien vanuit jouw eigen loveseat op ons grote podium. Maximaal 30 mensen. Coronaproof op veilige afstand genieten van een unieke avond uit. Waarmee je tevens theatermakers steunt die het harder nodig hebben dan ooit. De volledige opbrengst komt ten goede aan de artiest die op het podium staat.

Deze voorstellingen komen in de plaats voor de voorstellingen die reeds gepland stonden maar niet door kunnen gaan. 

Optredens in onze 'huiskamer'
Mede dankzij donaties van ons trouwe publiek wordt het grote podium voor de komende weken omgebouwd tot knusse, gezellige huiskamer waar maximaal dertig gasten kunnen genieten van uiteenlopende voorstellingen. Uiteraard coronaproof, op veilige afstand. Vanuit een luie bank of fauteuil genieten van cabaret, kleinkunst en muziek. Directeur Nico Baars: “Direct nadat ik het idee op mijn social media had gezet kreeg ik reacties van artiesten die hieraan wilden meewerken. Die net zo ongelukkig worden van thuis zitten, ok nog eens zonder inkomen. Dus hiermee steunen we de artiesten en kunnen wij toch een aantal hele fijne avonden aanbieden.”

Programma
Donderdag 29 oktober gaat de reeks van start met veelbelovend talent Ramon Chatrer met zijn voorstelling Roestplaats, waarin hij terugblikt op de tijd toen we nog ‘op het terras konden zitten en het leven nog leuk was’. Hij zingt over oude liefdes, verlangens en familiebanden. Ook cabaretière Margriet Bolding heeft het de dag daarna, vrijdag 30 oktober over familie, maar zij vraagt zich af waarom je je hele leven aan dezelfde familie vastzit. Verkoop ze en kijk of er misschien wat leukers in de aanbieding is. Neem dat ene familielid waar je vanaf wilt gewoon eens mee naar deze voorstelling. Ruilen mag altijd. Niet alleen solisten brengen een bezoek aan deze huiskamer, Marijn Brouwers brengt met drie muzikanten een prachtige ode aan zijn muzikale helden Frans Halsema, Charles Aznavour, Chet Baker en Frank Sinatra. 

Het volledige programma voor de komende drie weken staat op www.westlandtheater.nl waar ook de kaarten gereserveerd kunnen worden. Let op, slechts dertig kaarten per voorstelling. 


 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.