Nieuwe maatregelen van kracht; dit zijn de consequenties

Het kabinet heeft dinsdagavond 13 oktober nieuwe maatregelen aangekondigd. Het maximum aantal bezoekers per voorstelling wordt helaas direct teruggebracht naar 30 bezoekers. Dat betekent tot onze spijt dat de voorstellingen die gepland staat tot 11 november verplaatst of geannuleerd worden. Uiteraard krijgt iedereen die kaartjes heeft voor één van deze voorstellingen van ons nog persoonlijk bericht.

De maatregelen gelden in ieder geval voor de komende vier weken, wat betekent dat alle voorstellingen tot 11 november verschoven of geannuleerd moeten worden. Iedereen met kaarten voor de betreffende voorstellingen ontvangt van ons bericht. Hieronder een overzicht van alle voorstellingen die verplaatst worden naar de nieuwe data (en enkelen die geannuleerd worden): Unieke theaterbeleving voor 30 personen
Ondertussen willen we in kansen blijven denken. In wat wél kan. Daarom presenteren wij na de herfstvakantie vol trots unieke voorstellingen van bevlogen theatermakers, te zien vanuit jouw eigen loveseat op ons grote podium. Maximaal 30 mensen. Coronaproof op veilige afstand genieten van een unieke avond uit. Waarmee je tevens theatermakers steunt die het harder nodig hebben dan ooit. De volledige opbrengst komt ten goede aan de artiest die op het podium staat.

Deze voorstellingen komen in de plaats voor de voorstellingen die reeds gepland stonden maar niet door kunnen gaan. Wij zijn druk bezig om het programma samen te stellen. Zodra dit rond is, maken we dit bekend op onze website, via onze nieuwsbrief en op onze social media. Houd dit goed in de gaten, want er zijn dus maar 30 plekken per voorstelling. Bioscoop geopend
Onze bioscoop blijft geopend. Daarbij geldt het maximum aantal bezoekers van 30 personen per film. Tijdens de filmmomenten is er een uitgiftepunt voor non-alcoholische dranken, popcorn en snoep. Voor een bezoek aan De Naald vragen wij vriendelijk uw medewerking:

- Houd anderhalve meter afstand
- Bij klachten; blijf thuis. Geef zo spoedig mogelijk uw annulering aan ons door - uiterlijk op de dag van de film vóór 11.00 uur - via reserveringen@westlandtheater.nl. Wij annuleren uw kaarten, het bedrag (minus de administratiekosten) zetten wij op uw account als digitaal tegoed. Dit tegoed kunt u gebruiken bij een volgende (online) bestelling van theater- of filmkaarten.
- Wij volgen het dringende, landelijke advies om in publieke ruimtes een mondkapje te dragen. Zodra u op uw plaats zit, mag het mondkapje af. 

Wij leven strikt de protocollen na en hopen op uw medewerking en begrip. Goed om te weten is dat De Naald beschikt over een uitstekende luchtbehandelingsinstallatie die continue 100% verse buitenlucht inblaast. 

Bekijk hier onze huisregels en veelgestelde vragen. Deze pagina wordt continue aangevuld als er nieuwe informatie over de maatregelen bekend is. 

Het team van De Naald heet u ondanks alles van harte welkom in de bioscoop en bij de theatervoorstellingen voor 30 personen. Met mondkapje, hopelijk net als u. Zie www.rivm.nl voor alle maatregelen en het laatste nieuws. 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.