Talenten gezocht voor Knallend Westland

De Naald is op zondag 3 januari 2021 het podium voor het nieuwjaarsconcert Knallend Westland. Ook tijdens deze zesde editie wordt nieuw talent in de schijnwerpers gezet. De organisatie is op zoek naar jonge muzikanten die zorgen voor ontroering of vuurwerk. Inschrijven voor de audities van zaterdag 7 november, alleen, samen of met een groep, is mogelijk tot en met 1 november op www.westlandnieuwjaarsconcert.nl. Geselecteerde talenten krijgen professionele begeleiding en staan op 3 januari op ons podium.

Het nieuwjaarsconcert belooft een spetterend feest te worden, met maar liefst vier concerten vol dans, muziek en theater. Dit jaar ligt de presentatie in handen van het Westlandse cabaretduo Spruijt & Opperman. Deze kleinkunstenaars zijn meesterlijk in de kunst van het choqueren, laten verbazen, amuseren en emotioneel raken. Samen met Blazers Collectief WEST, Muziekmeesters Westland, Dans Creatie, diverse slagwerkgroepen, Theaterschool Koperen Kees, de winnares van de talentenjacht Spotlight én de jonge talenten wordt het een waar muzikaal spektakel.

Knallend Westland wordt georganiseerd door Westland Cultuurweb, De Naald en Erik-Jan de With. Laatstgenoemde heeft de muzikale leiding over het concert en is bekend als Westlands saxofonist, docent en leider van o.a. het Westland Saxofoonorkest en Blazers Collectief WEST. De concerten zijn aangepast binnen de RIVM-richtlijnen. Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door Certhon Greenhouse Solutions.

* Foto gemaakt door: Justin Manders

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.