Twee jonge talenten op één avond in de Naald

Teun van den Elzen en Tobi Kooiman zijn twee jonge cabarethonden die momenteel meters aan het maken zijn. Teun speelde eerder al op Lowlands, Paaspop en het International comedy Festival. Tobi is finalist van Cameretten (het oudste en grootste cabaret festival van Nederland) en woensdag 7 oktober staat hij samen met Teun van den Elzen in de Naald. 

Teun van den Elzen werd dan wel opgeleid als politicoloog, maar je hoeft zeker geen politieke correctheid te verwachten. Hij spaart niets of niemand, wanneer hij zijn blik op de wereld deelt met het publiek. Eerder won Teun de juryprijs van de Comedy Talent Award 2019. De grootste wedstrijd in Nederland  voor aan stand-up comedy’s. Teun wist de jury te overtuigen met grappen over Brabant en biseksualiteit. De jury was voornamelijk enthousiast over de serie grappen die moeiteloos een humoristische verbinding wisten te vinden tussen alledaagse zaken en grappen over seksualiteit.

Tobi Kooiman is cabaretier, wiskundige én finalist bij Cameretten, waar de jury zijn voorstelling “een waar feest voor de theaterbezoeker” noemde. Daarnaast beloonde de mensen in het uitverkochte Oude Luxor Theater hem met de Publieksprijs. Tobi won eerder ook al de Juryprijs, bij het Amsterdams Studenten Cabaret Festival en in hetzelfde jaar ook de Comedy Talent Award. Tijdens zijn voorstelling probeert Tobi (als wiskundige) vraagstukken van het leven en alledaagse kwesties op te lossen, hij maakt daarbij gebruik van zijn logica. Het NRC vond dat Tobi "talent heeft voor een coherent verhaal, slimme grappen en opvallende redeneringen." Daarnaast zit zijn programma "goed doortimmerd in elkaar" volgens de Telegraaf.

Benieuwd naar deze twee cabaretiers? Teun & Tobi zijn woensdag 7 oktober te zien in de Naald. Klik hier voor meer informatie en tickets.

Tip! 
Bij deze voorstelling kun je profiteren van het Talenten Arrangement! De avond start dan met een heerlijk verrassend menu bij restaurant Bij5. Vervolgens kun je genieten in De Naald. Dit samen kost slecht 37,50 p.p. Reserveren kan eenvoudig in het online bestelproces van uw tickets voor de voorstelling.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.