Release No Time To Die verplaatst naar april 2021

De première van No Time To Die, de langverwachte nieuwe James Bond-film, is helaas opnieuw uitgesteld. De film zou in april op het doek verschijnen, maar dat werd later verplaatst naar 12 november. De makers van de film hebben echter bekend gemaakt dat ook november niet gehaald gaat worden. No Time To Die wordt daarom verplaatst naar 2 april 2021. Bezoekers met kaarten ontvangen persoonlijk bericht. 

De beslissing om de langverwachte film toch weer uit te stellen komt niet helemaal uit de lucht vallen. In New York en Los Angeles, de twee steden waar de film veel bekijks moest trekken, laait het aantal met coronabesmettingen weer op. Gezien de wereldwijde aantrekkingskracht van Bond, willen de makers van het vervolg daarom wachten tot het publiek over de hele wereld zich veilig genoeg voelt om de film in de bioscoop te zien.

Voor No Time To Die kruipt Daniel Craig voor de laatste keer in de huid van de geliefde geheime agent. Bond heeft de geheime dienst inmiddels verlaten, maar zijn rust blijkt van korte duur als zijn oude vriend Felix van de CIA opduikt met een dringende vraag om hulp. Bond krijgt de opdracht een vermiste wetenschapper op te sporen. Het brengt hem op het spoor van een mysterieuze schurk, gewapend met bijzonder gevaarlijke nieuwe technologie.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.