NO TIME TO DIE: TERUGKEER VAN DE KLASSIEKE JAMES BOND

Ons geduld wordt al een tijdje op de proef gesteld als het gaat om de nieuwe James Bond film. Maar het lange wachten wordt beloond! Vanaf donderdag 12 november is No Time To Die te zien op ons witte doek. De kaartverkoop start binnenkort.

Voor No Time To Die kruipt Daniel Craig voor de laatste keer in de huid van de geliefde 007. Bond heeft inmiddels de geheime dienst verlaten en leidt een rustig bestaan op Jamaica. Maar zijn rust blijkt van korte duur als zijn oude vriend Felix van de CIA opduikt. Felix heeft hulp nodig bij het bevrijden van een ontvoerde wetenschapper. Deze missie blijkt verraderlijker dan gedacht en brengt Bond op het spoor van een mysterieuze schurk die gewapend is met levensgevaarlijke nieuwe technologie. De rol van de mysterieuze schurk wordt ditmaal vertolkt door Rami Malek. Bekend van zijn fenomenale vertolking van Freddy Mercury in de film Bohemian Rhapsody. Telegraaf schreef eerder al ‘Rami Malek is de ergste BOND-schurk ooit!

Ondanks dat Skyfall en Spectre de meeste bezoekers trokken, blijft Casino Royale voor de meeste Bond-fans de beste 007-film met Daniel Craig. Op basis van de trailers die verschenen zijn, zou het zomaar eens kunnen dat de laatste Bond film met Daniel Craig daar verandering in gaat brengen!

De kaartverkoop start binnenkort. Houd de film nieuwsbrief in de gaten!

De trailer nog niet gezien? Bekijk de trailer dan hier

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.