Kaartverkoop eerste helft nieuwe seizoen start 29 augustus

Zaterdag 29 augustus om 10.00 uur start De Naald de verkoop van alle voorstellingen in de periode september t/m december 2020. De kaartverkoop gaat uitsluitend online via www.westlandtheater.nl. Indien u nog een digitaal tegoed heeft kunt u dat online inwisselen. Voor alle voorstellingen geldt, zolang de 1.5 meter maatregel van kracht is, dat er per voorstelling maximaal 110 kaarten beschikbaar zijn. Wees er dus op tijd bij, vol is vol. Sommige voorstellingen worden twee keer op een avond gespeeld, om meer bezoekers een plek te kunnen bieden. 

Artiesten die de eerste helft van het nieuwe theaterseizoen naar De Naald komen zijn o.a. Veldhuis & Kemper, Youp van ’t Hek, Peter Heerschop en Viggo Waas, Stef Bos, Koefnoen Live en Daniël Arends. Maar ook nieuw talent in het Rabo Talenten Concours, zoals Tobi Kooiman, Teun van den Elzen, Daniëlle Schel en Jasper van der Veen. Ook bevat het programma enkele inhaalvoorstellingen die tijdens de coronacrisis geannuleerd moesten worden. Bezoekers die daar reeds kaarten voor hadden zijn op de hoogte gebracht van de nieuwe datum.

> Het eerste deel van het nieuwe programma verschijnt medio augustus op onze website. In het najaar volgt meer informatie over de tweede helft van het programma (januari - mei). Houd onze website, nieuwsbrief en social media in de gaten voor berichtgeving hierover. 

TIP: Wie 29 augustus kaarten wil bemachtigen doet er goed aan om vooraf een account aan te maken. Online reserveren werkt het beste en makkelijkste als u dat op een computer of laptop doet (geen telefoon of ipad). Lees hier de handleiding hoe u eenvoudig een account aanmaakt. Maximum aantal bezoekers
Door de 1.5 meter maatregel kunnen we maximaal 110 bezoekers per voorstelling verwelkomen. Uiteraard wordt er voorafgaand aan een theaterbezoek heldere informatie verschaft over hoe het bezoek zo veilig en ontspannen mogelijk gemaakt wordt. Want dat ontspannen avondje uit gunnen we u! Het warme welkom waar De Naald bekend om staat is anders dan normaal, maar het team van De Naald doet haar uiterste best om een zo warm mogelijk onthaal te bieden. Dit is al gebleken tijdens de inhaalvoorstellingen die vanaf 1 juli plaats hebben gevonden. 

Rolstoelplaatsen reserveren
Kaartverkoop voor de eerste helft van seizoen 20/21 start 29 augustus om 10.00 uur online. Indien u rolstoelplekken wilt reserveren, kunt u dit vanaf 29 augustus 10.00 uur mailen naar reserveringen@westlandtheater.nl. 
Per voorstelling zijn er enkele rolstoelplekken gereserveerd. De aanvragen worden op volgorde van binnenkomst behandeld en toegewezen. Let op: eerder mailen is niet mogelijk, alleen de aanvragen die vanaf 29 augustus 10.00 uur binnenkomen worden behandeld. 

Knallende aftrap
De Naald is gedurende de zomervakantie geopend voor films. Zie de filmagenda voor het filmaanbod. Zaterdag 5 september wordt er een knallend startschot van het nieuwe seizoen gegeven door de slagwerkgroep Percossa, die meerdere malen zijn uitgeroepen tot Beste Slagwerkgroep van de Benelux. Zij spelen die dag maar liefst zeven shows tijdens de “Percossa Marathon” in De Naald. De eerste show start om 7.00 uur ’s ochtends en de laatste show start 01.00 uur ’s nachts. Klik hier voor het reserveren van kaarten. 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.