Kaarten nieuw seizoen nu verkrijgbaar!

Het nieuwe theaterseizoen is gestart! Voor alle voorstellingen t/m december dit jaar zijn nu kaarten verkrijgbaar via www.westlandtheater.nl. Let op: voor alle voorstellingen geldt, zolang de 1.5 meter maatregel van kracht is, dat er per voorstelling maximaal 110 kaarten beschikbaar zijn. Wees er dus op tijd bij, vol is vol! Sommige voorstellingen worden twee keer op een avond gespeeld, om meer bezoekers een plek te kunnen bieden. 

Artiesten die de eerste helft van het nieuwe theaterseizoen naar De Naald komen zijn o.a. Veldhuis & Kemper, Sanne Wallis de Vries, Peter Heerschop en Viggo Waas, Stef Bos, Koefnoen Live en Daniël Arends. Maar ook nieuw talent in het Rabo Talenten Concours, zoals Tobi Kooiman, Teun van den Elzen, Daniëlle Schel en Jasper van der Veen. Ook bevat het programma enkele inhaalvoorstellingen die tijdens de coronacrisis geannuleerd moesten worden. Bezoekers die daar reeds kaarten voor hadden zijn op de hoogte gebracht van de nieuwe datum.

In het najaar volgt meer informatie over de tweede helft van het programma (januari - mei). Houd onze website, nieuwsbrief en social media in de gaten voor berichtgeving hierover. 

Indien u kaarten reserveert kunt u geen stoelen kiezen. Dit noemen we ongeplaceerd. Op de avond zelf krijgt u een plek toegewezen en wordt u veilig onze zaal in- en uitgeleid. 


TIP: Online reserveren werkt het beste en makkelijkste als u dat op een computer of laptop doet (geen telefoon of ipad). Lees hier de handleiding hoe u eenvoudig een account aanmaakt. Maximum aantal bezoekers
Door de 1.5 meter maatregel kunnen we maximaal 110 bezoekers per voorstelling verwelkomen. Uiteraard wordt er voorafgaand aan een theaterbezoek heldere informatie verschaft over hoe het bezoek zo veilig en ontspannen mogelijk gemaakt wordt. Want dat ontspannen avondje uit gunnen we u! Het warme welkom waar De Naald bekend om staat is anders dan normaal, maar het team van De Naald doet haar uiterste best om een zo warm mogelijk onthaal te bieden. Dit is al gebleken tijdens de inhaalvoorstellingen die vanaf 1 juli plaats hebben gevonden. 

Rolstoelplaatsen reserveren
Indien u rolstoelplekken wilt reserveren, kunt u dit mailen naar reserveringen@westlandtheater.nl. 
Per voorstelling zijn er enkele rolstoelplekken gereserveerd. De aanvragen worden op volgorde van binnenkomst behandeld en toegewezen. 

Lees hier meer veelgestelde vragen en antwoorden. 

Bekijk hier direct de theateragenda!

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.