Ondanks alles: knallende opening jubileumseizoen!

Ons jubileumprogramma in september, waarmee we ons 35 jarig bestaan zouden vieren met ons publiek, artiesten en collega's, is door de COVID 19 crisis helaas volledig geschrapt. Maar: zaterdag 5 september trappen we, ondanks alles, en volgens de richtlijnen van het RIVM alsnog met veel spektakel het nieuwe seizoen af! Een theatermarathon door de internationaal befaamde slagwerkgroep Percossa. Maar liefst 7 shows op 1 dag, vol drumvuurwerk, humor, acrobatiek en ontroering. Kaartverkoop is nu gestart!

Bekijk hier de aankondiging van deze spectaculaire marathon!

De eerste show start om 07.00 uur en de laatste is van 01.00 - 02.00 uur. Een ware uitputtingsslag en de tijd die er tussen zit is hard nodig voor de mannen om te rusten, slapen en verzorgd te worden. Maar: het wordt wel zeven keer knallen! Jong en oud kan zich vermaken met de verschillende voorstellingen: te beginnen met een Good Morning Percossa show, naar een Lunchvoorstelling en eindigend met Aan de Drank met Percossa en Guttenacht Freunde. En alles daar tussenin. 

Over Percossa
Percossa is een percussiegroep die zich de beste van de Benelux mag noemen. Maar een concert van Percossa is meer dan een spetterend slagwerkconcert. Het is een totale belevenis met verrassende vondsten en veel humor. Stap binnen in deze intieme setting vol spektakel op de vierkante meter en kom oog in oog te staan met de mannen van Percossa: Frans Kemna, Freek Koopmans, Janwillem van der Poll en Eric Robillard.

“Uit alles, echt alles, kan Percossa klank en ritme krijgen. Nu staan ze in het theater aan de top.” –  de Volkskrant ****
“Hoog niveau muziektheater van internationale allure.” – Meppeler Courant****
“Een roller coaster van diverse soorten muziek, met veel humor en stil zitten is echt onmogelijk.” – I Love Theater*****
“Het dak gaat eraf en dat is spannend.” – Theaterkrant

Tussen elke voorstelling zit een pauze van 2 uur. Dit is nodig voor ombouw, om te herstellen, slapen en eten. Niet alleen voor Percossa, ook voor onze technici en om alles volgens de RIVM richtlijnen te kunnen uitvoeren.

Kortom: een waanzinnig theaterspektakel, waarbij we verspreid over de dag een groot publiek kunnen verwelkomen en we alsnog ons jubileumseizoen in stijl kunnen aftrappen. 

Bestel hier uw kaarten!
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.