Vanaf 1 juli inhaalvoorstellingen theater

Update: zoals jullie vrijdag hebben gezien tijdens onze livestream vanuit De Naald, presenteren we voor komend seizoen helaas geen brochure. Collega Kate ontving uit handen van directeur Nico Baars wel het enige exemplaar, een collectors item, want pfff: wat zijn we er trots op en wat zou die nieuwe brochure mooi worden. Met maar liefst 160 voorstellingen, inclusief bijzondere jubileumactiviteiten voor het 35-jarig bestaan van De Naald aankomende september, waar we al zo enthousiast mee bezig waren. Maar alles is er inmiddels heel anders uit komen te zien. De situatie voor de komende maanden, misschien zelfs wel voor het hele komend theaterseizoen, is te onduidelijk en daarmee te onzeker. Voorstellingen vervallen, worden teruggetrokken of doorgeschoven naar het seizoen erna. Hierdoor verandert nog elke dag het programma, waardoor het gewoon geen zin heeft om nu een nieuwe brochure te presenteren. Het blijft helaas bij dat ene collectors item. Daarnaast is het ook nog onduidelijk tot wanneer de beperkingen gelden en hoe lang we serieus moeten uitgaan van de voorwaarden van de anderhalvemeter. Niet alleen heeft dit gevolgen voor ons programma voor komend seizoen, het betekent ook dat we nog niets kunnen zeggen wanneer we alle voorstellingen die zijn geannuleerd in de afgelopen twee maanden, gaan inhalen. We benadrukken nogmaals dat alle gekochte kaartjes geldig blijven en dat we veel van jullie geduld en begrip vragen. Waarvoor grote dank.

Maar, we laten de moed natuurlijk niet zakken. Ook al duurt het allemaal langer dan we allemaal zouden willen, we gaan ervan uit dat het weer goed komt. En afgelopen vrijdag hebben wij weer mogen ervaren hoe geweldig het is om met elkaar, in die zaal te genieten. Wat dat met je doet. Dus wat is het fijn om wél aan te kondigen dat we vanaf 1 juli een aantal kleine zaal voorstellingen die afgelopen maanden niet door konden gaan, in te kunnen halen. Met maximaal 100 personen, in onze grote Jumbo Koornneefzaal, op 1.5 meter afstand. Iedereen met kaarten ontvangt hierover van ons persoonlijk bericht. Met enkele andere voorstellingen zijn we nog bezig, maar deze voorstellingen gaan we in juli sowieso inhalen. Uiteraard onder de geldende voorwaarden, het zal echt even wennen zijn, maar wat ons betreft een heerlijk vooruitzicht!

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.