Bekijk hier livestream Mini Voorproeverij terug!

Vrijdag 15 mei zou eigenlijk onze Voorproeverij van het nieuwe seizoen plaatsvinden. Zoals iedereen weet kon dat niet doorgaan. Dus hebben we een afgeslankte versie van onze Voorproeverij gepresenteerd via een livestream op Facebook en Youtube, live vanuit De Naald! Bekijk 'm hier terug. 

Een avond waar we met veel trots op terugkijken. Hetzij zonder publiek, maar ontzettend fijn om te zien dat er in grote getalen vanuit huis werd meegekeken via Facebook en Youtube. Er waren optredens van Kirsten van Teijn met saxofonist Ben Rodenburg, Jan J. Pieterse en Frank van Pamelen, Peter Heerschop en Viggo Waas en Veldhuis & Kemper. René van Meurs presenteerde de avond met verve. 

Gemist? Je kan de livestream gewoon terugkijken via onze Facebookpagina en ons Youtubekanaal! Dinsdag 19 mei zendt de WOS nog een compilatie van de avond uit. 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.