Bioscoop 1 juni geopend, in juli inhaalvoorstellingen

Wij openen per 1 juni onze deuren weer voor maximaal 30 personen. We starten als eerste met het bezoek aan onze bioscoop, theatervoorstellingen voor 30 personen is helaas niet haalbaar. Bekijk hier onze filmagenda. Vanaf 1 juli worden er, onder voorbehoud van de maatregelen van het kabinet, geannuleerde voorstellingen ingehaald in onze grote Jumbo Koornneefzaal. Hiervoor geldt een maximum van 100 personen. 

Wij vragen uw begrip voor onze huisregels: Films die vanaf 1 juni draaien zijn o.a. Wickie en het Magische Zwaard, Rundfunk; Jachterwachter, De Beentjes van Sint Hildegard en Onward. Ook worden enkele TOP films herhaald, waaronder Judy en Parasite. 

Wij verzoeken u om zoveel mogelijk online kaarten te reserveren via www.westlandtheater.nl. Indien dit niet mogelijk is, of indien u een tegoed heeft, kunt u drie kwartier voor aanvang van een film bellen met onze balie: 0174-636900 en is onze balie fysiek geopend. Wegens het beperkt aantal plaatsen adviseren we om op tijd te reserveren. Let op: Géén losse kaartverkoop aan de balie. De horeca biedt op aangepaste wijze een assortiment eten en drinken aan. 

Let op: reeds gekochte filmkaartjes van 12 maart t/m 1 juni worden geannuleerd en op tegoed gezet onder de bij ons bekende gastgegevens. Zodra wij weer geopend zijn, kunt u dit tegoed gebruiken voor een film- of theatervoorstelling. Reserveren met een tegoed kan nog niet online, wij adviseren daarom te mailen naar reserveringen@westlandtheater.nl voor het maken van een reservering met tegoed. 

UPDATE THEATERVOORSTELLINGEN:
We doen ons uiterste best om zoveel mogelijk voorstellingen te verplaatsen naar een later moment. Indien dit lukt, dan blijven reeds gekochte kaarten geldig. Bezoekers ontvangen hierover per e-mail bericht. Indien u e-tickets heeft voor een geannuleerde voorstelling van een datum uit het verleden, treft u deze niet meer aan onder uw account. In ons reserveringssysteem staan al uw gereserveerde voorstellingen uiteraard wel. Zodra de datum bekend is van de verplaatsing treft u onder uw account de juiste e-tickets automatisch aan.

Inmiddels hebben wij enkele kleine zaalvoorstellingen kunnen verplaatsen naar juli, in onze grote Jumbo Koornneefzaal. Met maximaal 100 bezoekers per voorstelling kunnen wij in de Jumbo Koornneefzaal de 1.5 meter afstand waarborgen. Onderstaande voorstellingen zijn inmiddels verplaatst en bezoekers met kaarten ontvangen van ons persoonijk bericht. Wij zijn ons ervan bewust dat wij veel van uw geduld en begrip vragen. Nog steeds geldt: bewaar je ticket, geniet later. Wij doen ons best zoveel mogelijk voorstellingen in te halen. Helaas duurt alles veel langer dan we ooit hadden kunnen voorzien en wordt de puzzel steeds ingewikkelder. Landelijk gaat het om duizenden voorstellingen en die puzzel is enorm, voor alle theaters en artiesten. We realiseren ons goed dat we daarmee veel geduld vragen van jullie, maar zolang onduidelijk is wanneer we weer 'gewoon' met z'n allen in die zaal mogen zitten, kunnen we nog geen nieuwe data communiceren of voorstellingen definitief annuleren. ---------------------------------------

Let op: hieronder vindt u oude updates over de stand van zaken. Dit kan oude informatie bevatten die reeds niet meer van toepassing is

UPDATE 31 MAART:
Beste gasten, theaterliefhebbers, jullie geduld wordt op de proef gesteld. Dat realiseren we ons goed. De puzzel van alle geannuleerde voorstellingen en activiteiten is enorm. Landelijk, en daarmee ook voor ons. Maar gelukkig vallen er steeds meer puzzelstukjes op hun plek en kunnen we heel voorzichtig beginnen met het omzetten van data en daarmee stapsgewijs beginnen met jullie per voorstelling te informeren.

Bij deze kunnen we alvast aankondigen dat onze feestelijke Voorproeverij, die 15 mei zou plaatsvinden, definitief wordt verschoven naar maandag 31 augustus! En we daarmee de aftrap van ons jubileumseizoen in stijl doen met een feestelijke avond vol hapjes, drankjes én artiesten die komend seizoen hun opwachting maken. Alle bezoekers die kaarten hebben voor de Voorproeverij, krijgen persoonlijk bericht hierover.

Komende tijd hopen we meer data bekend te maken van voorstellingen waar we definitief een nieuwe datum voor hebben gevonden. We doen dit stapsgewijs en vragen dus nog steeds om uw geduld. Achter onze gesloten deuren maken we van de nood een deugd, en krijgt alles een grote onderhoudsbeurt, maar de deuren blijven voorlopig nog gesloten en dat geldt ook voor onze balie. We zijn telefonisch niet bereikbaar. Ook al duurt het lang, uiteindelijk krijgt iedereen die voor een voorstelling een kaartje heeft gekocht bericht van ons. We vertrouwen op jullie begrip én geduld.


UPDATE 23 MAART:

Wegens de aangescherpte richtlijnen, blijven onze deuren gesloten tot 1 juni. Wij zullen met alle betrokken partijen nauwkeurig bekijken welke consequenties dit heeft en hoe daarmee om te gaan. Alle communicatie rondom voorstellingen, films, eventuele inhaaldata etc vindt plaats wanneer er zicht is op weder opening.

UPDATE 15 MAART: 
Zojuist is bekend gemaakt dat alle maatregelen met een week worden verlengd. Dat betekent dat De Naald gesloten blijft tot in ieder geval maandag 6 april.

UPDATE 14 MAART:
Geachte gasten, beste theaterliefhebbers,

We zijn druk bezig om nieuwe data te vinden voor de 15 voorstellingen die we tot en met 31 maart hebben geannuleerd. Een hele puzzel, en op dit moment hebben we voor zes daarvan een nieuwe datum gevonden. Ik ben vol vertrouwen dat we in de loop van komende week voor de meeste voorstellingen een nieuwe datum kunnen vinden. In de meeste gevallen worden dit data in mei en juni.

In deze bijzondere situatie wil ik heel graag een vriendelijk verzoek aan u doen. Niet elke nieuwe datum zal misschien gelijk schikken in uw agenda. We hopen echt dat u moeite wilt doen om uw bezoek aan die betreffende voorstelling toch door te laten gaan. Uiteraard om alsnog te genieten van de keuze die u had gemaakt. Maar als het echt niet lukt in uw agenda, zou u dan misschien willen overwegen om uw kaartjes aan een ander cadeau te doen?

Niet alleen voor ons heeft dit namelijk grote financiele consequenties, nog veel meer worden alle artiesten hierdoor direct, en hard getroffen. Zij zitten nu gelijk zonder inkomsten en de inhaaldata zijn daarom van serieus en groot belang.

Wij puzzelen verder met de data en wat kijk ik er naar uit om hopelijk snel weer met elkaar te mogen genieten van al dat moois dat nu even niet in onze zalen kan plaatsvinden.

Nico Baars
Directeur
 
UPDATE 13 MAART:
Onze deuren blijven t/m 31 maart gesloten en alle films en voorstellingen zijn in die periode geannuleerd. Op dit moment zijn wij bezig om alle consequenties daarvan in kaart te brengen.

Wij doen ons uiterste best om zoveel mogelijk voorstellingen te verplaatsen naar een later moment. Uiteraard is heel theaterland daarmee bezig, dus deze lastige puzzel gaat simpelweg tijd kosten. We vragen daarom om uw geduld.

Als het verplaatsen van voorstellingen lukt, dan blijven de reeds gekochte kaarten geldig. Bezoekers worden per voorstelling per e-mail geïnformeerd of er een vervangende datum is gevonden of niet en hoe dit verder in zijn werk gaat.

Onze balie is gesloten en tot nader bericht zijn wij telefonisch niet bereikbaar. Wij adviseren om onze social media en website in de gaten te houden voor het laatste nieuws en ontwikkelingen.

----------------------------

UPDATE 12 MAART:
 
Zojuist is in een persconferentie van RIVM en Minister-President Mark Rutte aangekondigd dat met onmiddellijke ingang alle activiteiten en bijeenkomsten met meer dan 100 bezoekers afgelast moeten worden, in ieder geval tot en met 31 maart. En dat geldt ook voor theaters, dus ook voor De Naald.

De Naald heeft besloten per direct en t/m 31 maart haar deuren te sluiten. Dit is nogal heftig en heeft uiteraard zeer grote consequenties, ook voor onze organisatie. We zijn op dit moment in druk overleg wat dit allemaal betekent en welke acties er ondernomen moeten worden. 

Wij vragen onze bezoekers vriendelijk doch dringend om ons niet te bellen, deze grote drukte aan de telefoon kunnen wij niet aan. Wij vragen hiervoor ook uw begrip. Indien u kaarten heeft voor een film of voorstelling in de periode t/m 31 maart, nemen wij per e-mail contact met u op. Houd onze website en social media in de gaten voor het laatste nieuws en ontwikkelingen. 

Voor meer informatie omtrent het coronavirus verwijzen wij naar de website van het RIVM.  

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.