Corona nieuws

Onze deuren zijn weer geopend! Films en voorstellingen zijn weer te bezoeken, mits de 1.5 meter in acht wordt genomen en we ons houden aan de veiligheidsvoorschriften van het RIVM. We hebben geen max. aantal personen meer waar we aan gebonden zit, maar met de 1.5 meter regel betekent het voor ons dat we maximaal 110 gasten tegelijk kunnen verwelkomen. Dat zal blijven gelden zolang de maatregel van kracht is. 

UPDATE NIEUW SEIZOEN:
Zaterdag 29 augustus om 10.00 uur start De Naald de verkoop van alle voorstellingen in de periode september t/m december 2020. De kaartverkoop gaat uitsluitend online via www.westlandtheater.nl. Indien u nog een digitaal tegoed heeft kunt u dat online inwisselen. Voor alle voorstellingen geldt, zolang de 1.5 meter maatregel van kracht is, dat er per voorstelling maximaal 110 kaarten beschikbaar zijn. Wees er dus op tijd bij, vol is vol. Sommige voorstellingen worden twee keer op een avond gespeeld, om meer bezoekers een plek te kunnen bieden. 

Artiesten die de eerste helft van het nieuwe theaterseizoen naar De Naald komen zijn o.a. Veldhuis & Kemper, Youp van ’t Hek, Peter Heerschop en Viggo Waas, Stef Bos, Koefnoen Live en Daniël Arends. Maar ook nieuw talent in het Rabo Talenten Concours, zoals Tobi Kooiman, Teun van den Elzen, Daniëlle Schel en Jasper van der Veen. Ook bevat het programma enkele inhaalvoorstellingen die tijdens de coronacrisis geannuleerd moesten worden. Bezoekers die daar reeds kaarten voor hadden zijn op de hoogte gebracht van de nieuwe datum. Het eerste deel van het nieuwe programma verschijnt medio augustus op onze website. Hieronder alvast een overzicht van het programma (onder voorbehoud)

Door de 1.5 meter maatregel kunnen we maximaal 110 bezoekers per voorstelling verwelkomen. Uiteraard wordt er voorafgaand aan een theaterbezoek heldere informatie verschaft over hoe het bezoek zo veilig en ontspannen mogelijk gemaakt wordt. Want dat ontspannen avondje uit gunnen we u! Het warme welkom waar De Naald bekend om staat is anders dan normaal, maar het team van De Naald doet haar uiterste best om een zo warm mogelijk onthaal te bieden. Dit is al gebleken tijdens de inhaalvoorstellingen die vanaf 1 juli plaats hebben gevonden. 

Wij vragen uw begrip voor onze huisregels: Wij verzoeken u om online kaarten te reserveren via www.westlandtheater.nl. Indien dit niet mogelijk is, of indien u een tegoed heeft, kunt u drie kwartier voor aanvang van een film bellen met onze balie: 0174-636900. Wegens het beperkt aantal plaatsen adviseren we om op tijd te reserveren. Let op: Géén losse kaartverkoop aan de balie. De horeca biedt op aangepaste wijze een assortiment eten en drinken aan. 

Let op: reeds gekochte filmkaartjes van 12 maart t/m 1 juni worden geannuleerd en op tegoed gezet onder de bij ons bekende gastgegevens. Zodra wij weer geopend zijn, kunt u dit tegoed gebruiken voor een film- of theatervoorstelling. Reserveren met een tegoed kan nog niet online, wij adviseren daarom te mailen naar reserveringen@westlandtheater.nl voor het maken van een reservering met tegoed. 


Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.