Corona nieuws

Onze deuren zijn weer geopend! Films en voorstellingen zijn weer te bezoeken, mits de 1.5 meter in acht wordt genomen en we ons houden aan de veiligheidsvoorschriften van het RIVM. We hebben geen max. aantal personen meer waar we aan gebonden zit, maar met de 1.5 meter regel betekent het voor ons dat we maximaal 120 gasten tegelijk kunnen verwelkomen. Dat zal blijven gelden zolang de maatregel van kracht is. 

UPDATE NIEUW SEIZOEN:
Momenteel zijn wij bezig met de laatste hand te leggen aan een coronaproof theaterprogramma voor september t/m december, waarbij we uit blijven gaan van de 1.5 meter maatregel. Veel (grote zaal) voorstellingen die in eerste instantie in die periode gepland stonden, worden doorgeschoven naar het seizoen erna, omdat het niet rendabel of simpelweg niet mogelijk is om te spelen. Dus zijn er nieuwe producties aan het programma toegevoegd die wél gespeeld kunnen worden. We staan te popelen om dit aan onze gasten te presenteren en streven ernaar dit half juli bekend te maken, evenals informatie over de start verkoop. Houd onze website, nieuwsbrief en social media hiervoor in de gaten. 

Wij vragen uw begrip voor onze huisregels: Wij verzoeken u om online kaarten te reserveren via www.westlandtheater.nl. Indien dit niet mogelijk is, of indien u een tegoed heeft, kunt u drie kwartier voor aanvang van een film bellen met onze balie: 0174-636900. Wegens het beperkt aantal plaatsen adviseren we om op tijd te reserveren. Let op: Géén losse kaartverkoop aan de balie. De horeca biedt op aangepaste wijze een assortiment eten en drinken aan. 

Let op: reeds gekochte filmkaartjes van 12 maart t/m 1 juni worden geannuleerd en op tegoed gezet onder de bij ons bekende gastgegevens. Zodra wij weer geopend zijn, kunt u dit tegoed gebruiken voor een film- of theatervoorstelling. Reserveren met een tegoed kan nog niet online, wij adviseren daarom te mailen naar reserveringen@westlandtheater.nl voor het maken van een reservering met tegoed. 

UPDATE THEATERVOORSTELLINGEN:

We doen ons uiterste best om zoveel mogelijk voorstellingen te verplaatsen naar een later moment. Indien dit lukt, dan blijven reeds gekochte kaarten geldig. Bezoekers ontvangen hierover per e-mail bericht. Indien u e-tickets heeft voor een geannuleerde voorstelling van een datum uit het verleden, treft u deze niet meer aan onder uw account. In ons reserveringssysteem staan al uw gereserveerde voorstellingen uiteraard wel. Zodra de datum bekend is van de verplaatsing treft u onder uw account de juiste e-tickets automatisch aan.

Inmiddels hebben wij enkele kleine zaalvoorstellingen kunnen verplaatsen naar juli, in onze grote Jumbo Koornneefzaal. Met maximaal 120 bezoekers per voorstelling kunnen wij in de Jumbo Koornneefzaal de 1.5 meter afstand waarborgen. Onderstaande voorstellingen zijn inmiddels verplaatst en bezoekers met kaarten ontvangen van ons persoonijk bericht. Voor sommige voorstellingen zijn er nog kaarten beschikbaar. Bekijk deze voorstellingen hier en reserveer online uw kaarten! Wij zijn ons ervan bewust dat wij veel van uw geduld en begrip vragen. Nog steeds geldt: bewaar je ticket, geniet later. Wij doen ons best zoveel mogelijk voorstellingen in te halen. Helaas duurt alles veel langer dan we ooit hadden kunnen voorzien en wordt de puzzel steeds ingewikkelder. Landelijk gaat het om duizenden voorstellingen en die puzzel is enorm, voor alle theaters en artiesten. We realiseren ons goed dat we daarmee veel geduld vragen van jullie, maar zolang onduidelijk is wanneer we weer 'gewoon' met z'n allen in die zaal mogen zitten, kunnen we nog geen nieuwe data communiceren of voorstellingen definitief annuleren. 
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.