Hidde's Chocolate Factory

Een smaakvolle theaterbeleving over en met chocolade. De uit Westland afkomstige Meester Patissier Hidde de Brabander gaat het theater in. Zaterdag 19 september wordt De Naald letterlijk en figuurlijk omgedoopt tot Hidde’s Chocolate Factory.

Laat je meevoeren op een fascinerende reis langs cacaoplantages en fabrieken. Omlijst met tot de verbeelding sprekende en met passie vertelde anekdotes. Zie hoe cacao uiteindelijk een dessert wordt en laat je smaakpapillen tintelen. Ook heeft Hidde enkele muzikale gasten uitgenodigd, waarvan de namen een verrassing blijven. Dompel je een avond lang onder in de wereld van chocolade in Hidde’s Chocolate Factory. Om nog een stukje gelukkiger de zaal uit te komen.

Kaarten dinsdag 4 februari 10.00 uur te koop via www.westlandtheater.nl en vanaf 12.00 uur via de balie: 0174-636900. Klik hier voor meer informatie.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.