Film & Diner arrangement De Naald en Mirell

Brasserie Mirell en De Naald bieden een compleet avondje uit aan: bezoekers kunnen genieten van een speciaal Film & Diner Arrangement: voor slechts € 29,- smul je van een driegangenmenu bij Mirell, om daarna in De Naald de nieuwste Nederlandse film De Beentjes van Sint- Hildegard, met Herman Finkers in de hoofdrol, te bekijken. Geldig zolang de film draait.

De avond start bij Mirell met een speciaal menu. Dit menu bestaat uit drie gangen en biedt voor ieder wat wils. Er wordt een keuze geboden uit verschillende gerechten. Na het diner maak je het avondje uit compleet door een bezoek aan de nieuwe film van regisseur Johan Nijenhuis: De Beentjes van Sint-Hildegard, in De Naald.

De prijs voor dit arrangement inclusief diner en filmkaartje is € 29,- per persoon. Tijdig reserveren uitsluitend via WestlandTheater De Naald: www.westlandtheater.nl. Ook telefonisch mogelijk via 0174-636900 (bereikbaar van di t/m zo van 12.00 tot 16.00 uur en drie kwartier voor aanvang van een film of voorstelling). Het arrangement is exclusief drankjes.

De film start om 19.45 uur. Voor het diner wordt u tussen 17.00 en 17.30 uur verwacht bij Mirell. Indien u een andere tijd wenst kunt u contact opnemen met Mirell. Voor speciale dieetwensen gelieve contact opnemen met Mirell. Indien er telefonisch gereserveerd wordt via De Naald, dienen de filmkaarten zelf tijdig afgehaald te worden bij de balie van WestlandTheater De Naald. Deze actie is geldig vanaf 13 februari, zolang de film draait, uitsluitend van maandag t/m donderdagavond. Zie www.westlandtheater.nl voor de data.

De Beentjes van Sint-Hildegard
Jan is 35 jaar getrouwd met Gedda. Gedda houdt zóveel van Jan dat hij het er benauwd van krijgt. Ze ziet het huwelijk als een vorm van begeleid wonen. Als hij een glas van tafel wil pakken is zij hem al voor en reikt hem het glas aan. Daarnaast bepaalt ze zijn kleding, vriendschappen, vakanties en al hun andere bezigheden. In een poging meer ruimte te krijgen maakt Jan dermate rare sprongen dat hij zijn huwelijk letterlijk in een gesloten afdeling ziet veranderen. Dochter Liesbeth zit met haar afgepaste en jaloerse vriend in eenzelfde schuitje als haar vader.

In De beentjes van Sint-Hildegard nemen ze hun partner onder de loep en rijst de vraag: hoeveel liefde is te veel liefde?

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.