Talentvolle theatermaakster Marlies Ruigrok naar De Naald

In augustus 2019 won de uit Schipluiden afkomstige theatermaakster Marlies Ruigrok de Entreeprijs 2019 op Theaterfestival Boulevard. Met deze voorstelling – AZUL -  heeft ze een plekje gekregen in het Rabo Talenten Concours van De Naald. Vrijdag 6 maart presenteert deze talentvolle maakster zich.

Marlies is een rauwe, krachtige en veelzijdige performer en heeft een ontwapenende theaterpersoonlijkheid. Ze speelde de afgelopen jaren diverse rollen in uiteenlopende producties (o.a. Dario Fo). In juli is zij afgestudeerd van de Master Muziektheater aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten met haar eerste eigen muziektheaterproject AZUL. Daaropvolgend won ze met diezelfde voorstelling de Entreeprijs 2019 op Festival Boulevard met een veelbelovend juryrapport: “Haar veelzijdigheid, energie en talent maken Marlies als performer onontkoombaar (…) “De poëzie en raakheid van Marlies teksten zijn prijzenswaardig.”

AZUL
We gaan het liefst probleemloos op vakantie. Maar juist als je met brandende zon in een opblaasbootje ronddobbert op een heldere zee en onder een wolkenloze hemel, komt wat je al maanden dwarszit pas écht naar boven drijven. Marlies neemt je mee in haar poging om het diepste te durven voelen. Langs persoonlijke obstakels, rake observaties en muzikale hoogtepunten.

Spannend muziektheater met een grote verscheidenheid aan muziek: van Stephen Sondheim tot Destiny’s Child en Kurt Weill tot PJ Harvey verpakt in frisse en stoere arrangementen gecombineerd met Marlies’ eigen teksten. In de regie van Ruut Weissman.

Reserveren
Vrijdag 6 maart 2020, 20.15 uur De Naald. Kaarten € 17,00 via www.westlandtheater.nl, 0174-636900 of gedurende de openingstijden aan de balie van De Naald.

Klik hier voor meer informatie en kaarten. 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.