De Naald opnieuw uitgeroepen tot Theater van het Jaar 2019!

Maandag 2 december zijn wij tijdens de VVTP Theaterbeurs opnieuw uitgeroepen tot Theater van het Jaar! We zijn ongelooflijk trots. Volgens de jury "zit De Naald bovenop het talent van morgen en weet het theater wat het publiek wil zien". Theaterdirecteur Nico Baars en Marketingmedewerker Kate van Elswijk namen de prijs bij de uitreiking in Nieuwegein in ontvangst. De Naald won deze prijs ook in 2016 en 2017.

De Theater van het Jaarprijs wordt al tien jaar jaarlijks uitgereikt door de Vereniging Vrije Theaterproducenten (VVTP). De genomineerde theaters worden beoordeeld op het gebied van communicatie, techniek, uitstraling en gastvrijheid van het theater, ondernemerschap en de kwaliteit van samenwerking tussen theater en producent.

Bij de beoordeling zijn verschillende afdelingen en medewerkers van de theaterproducenten die deel uitmaken van de VVTP betrokken, van marketeers tot technici en van productieleiders tot kantoorpersoneel. Daarnaast geven ook artiesten hun oordeel.

AD Westland belde de dag erna voor een uitgebreid interview met directeur Nico Baars. Lees het interview hier

Lees hieronder het juryrapport van De Naald:In de categorie grote theaters won opnieuw Theater Amphion uit Doetinchem. 
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.