Meer films dan ooit in de herfstvakantie!

De herfstvakantie komt er weer aan. Een tijd van regen, kou en vies weer. Maar wel de beste tijd om lekker warm in de bioscoop te zitten! De Naald biedt daarom allerlei nieuwe films deze vakantie (19 t/m 27 oktober).

Voor het gezin
Quality time met het gezin bij de film: De club van lelijke kinderen. Een spannende familiefilm naar het gelijknamige boek van Koos Meinderts. Met onder andere Maan de Steenwinkel, Georgina Verbaan en Katja Schuurman. Daarnaast, van de makers van Minoes en Het Paard van Sinterklaas, verschijnt nu de film ‘Kapsalon Romy’. Gelijknamig aan het kinderboek van Tamara Bos. Een levenslustige familiefilm over dementie, bekroond op internationale festivals voor jeugdcinema. Voor de echte paardenliefhebbers onder ons, de film Whitestar! Met onder andere Britt Dekker en haar paard George. Een verhaal bedacht door Britt, uitsluitend in de herfstvakantie!

Feel good films
Een romantische komedie is natuurlijk niet te missen! In ‘Wat is dan liefde’ worden twee echtscheidingsadcocaten op elkaar verliefd. Maar kun je überhaupt in de liefde geloven als je van scheiden je werk hebt gemaakt? Voor een compleet avondje uit bieden wij een leuk arrangement in samenwerking met Mirell. Voor € 29,- p.p. geniet je eerst van een driegangendiner bij Mirell bij deze film! Voor de kleintjes is ‘Everest: De Jonge Yeti’ te zien. De nieuwste animatiefilm van DreamWorks Animation en Pearl Studio. Het gaat over een magisch wezentje die gevonden wordt door tienermeisje Yi. Zij en haar vrienden gaan op zoek naar zijn thuis, een episch avontuur dat zich over meer dan 3000 kilometer uitstrekt, van de straten van Shanghai tot aan de adembenemende sneeuwlandschappen van de Himalaya. Ook zijn animatiefilms ‘Shaun het schaap’ en ‘Trouble’ te zien in De Naald!

Goede kritieken
in ‘Ad Astra’ volgen we de ruimteavonturen van een licht autistische ingenieur, Roy McBride (Brad Pitt), op zoek naar zijn vader. NRC ★★★★★: "Intiem maar groots acteerwerk". VPRO Cinema ★★★★: "Intrigerend science fiction drama".

Dit filmprogramma is uitsluitend te zien in de herfstvakantie. Bekijk onze agenda op de site voor meer informatie! Hopelijk tot dan!

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.