Complete avond uit met Wat Is Dan Liefde arrangement

De Naald en Brasserie Mirell zorgen dit jaar voor een gezellige herfst: van 17 oktober t/m 14 november bieden we een compleet avondje uit aan, waarbij je kunt genieten van een driegangendiner bij Mirell en daarna de nieuwe film Wat is dan Liefde in De Naald kan gaan bekijken. Het arrangement kost € 29,- p.p. en is te reserveren via www.westlandtheater.nl en via 0174-636900.

De avond start bij Mirell waar een speciaal menu klaar staat. Het menu bestaat uit drie gangen en biedt voor ieder wat wils. Er wordt een keuze geboden uit verschillende gerechten. Na een volle buik van het diner maak je het avondje uit compleet, door neer te ploffen in ons rode pluche bij de nieuwe romantische komedie: Wat Is Dan Liefde.

Het arrangement is exclusief drankjes en uitsluitend geldig van 17 oktober t/m 14 november op dinsdag-woensdag –en donderdagavond. In de herfstvakantie ook op maandagavond beschikbaar. Klik hier voor alle beschikbare data.

De film start om 19.45 uur. Voor het diner word je tussen 17.00 en 17.30 uur verwacht bij Mirell. Indien er telefonisch gereserveerd wordt, dienen de filmkaarten zelf tijdig afgehaald te worden bij de balie van De Naald.

Wat Is Dan Liefde
In Wat Is Dan Liefde krijgt echtscheidingsadvocaat Cato (Elise Schaap) de kans om partner te worden bij een commercieel kantoor waar behoefte is aan verandering. Cato lijkt de aangewezen persoon de brallerige advocaten een stukje moraal bij te brengen. Ze is idealistisch, ambitieus en niet onder de indruk van het old boys network. Tot ze collega Gijs (Maarten Heijmans) ontmoet die alles vertegenwoordigt wat Cato verafschuwt… Bekijk hier de trailer! 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.