Camerata RCO te gast bij Oude Kerk Klassiek

Het Camerata RCO, een uniek ensemble bestaande uit solisten van het Koninklijk Concertgebouworkest, zijn zondag 27 oktober te gast in de Oude Kerk in Naaldwijk bij ‘Oude Kerk Klassiek’: een initiatief van WestlandTheater De Naald, Stichting Vrienden van de Oude Kerk Naaldwijk en met ondersteuning van Westland Cultuurweb. De solisten die deze middag te gast zijn, zijn Lilli Maijala, Hein Wiedijk en Thomas Beijer. Zij brengen een licht klassiek programma met ‘sprookje’ als rode draad.

Het Koninklijk Concertgebouworkest herbergt vele geweldige solisten, die zich verenigen in Camerata RCO. Zij zijn alle grote uitblinkers op hun instrument en geven veel concerten in binnen- en buitenland. Drie musici van Camerata komen naar Naaldwijk en zullen muziek spelen van o.a. Schuman, Bruch en Mozart. Lilli Maijala is altviolist en treedt vaak op in haar thuisland Finland met het Helsinki Philharmonic Orchesta en Camerata Salzburg en Munchen. Klarinettist Hein Wiedijk studeerde aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam en is klarinettist van het Concertgebouworkest en  richtte in 2009 Camerata RCO op. Tot slot pianist Thomas Beijer, die wordt geprezen om zijn excellente techniek en artistieke integriteit.

Kaartverkoop

Kaarten kosten € 12,50 en zijn verkrijgbaar via www.westlandtheater.nl, telefonisch via 0174-636900 of gedurende de openingstijden aan de balie van De Naald. Het concert begint om 15.00 uur en vindt plaats in de Oude Kerk op het Wilhelminaplein in Naaldwijk.

Klik hier voor meer informatie en kaarten

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.