The Legends tovert De Naald om tot jazzclub!

In de eerste helft van de vorige eeuw vierde de jazz hier zijn hoogtijdagen met muzikanten als Louis Armstrong, Louis Prima en Fats Domino. In het diepe zuiden van de VS transformeerden boerenschuren na zonsondergang tot zwoele nachtclubs. Hier zwaaiden blues en jazz de scepter tot het weer licht werd. The Legends toveren het podium van de Nederlandse theaters om tot een plattelandsnachtclub en nemen je mee terug in de tijd. Het authentieke bluesy stemgeluid en de meesterlijke band brengen een sfeervolle traditie tot leven waarin vreugde en melancholie onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

 

Nummers als ‘Mac the Knife’, ‘Petite Fleur’ en natuurlijk ‘When the Saints Go Marching In’ kunnen rekenen op gloedvolle vertolkingen in deze inspirerende voorstelling. Swing mee met ‘Swingin’ in New Orleans’!

 

The Legends
‘Swingin’ in New Orleans’ is een productie van The Legends, een initiatief van toetsenist Wiboud Burkens en trompettist Michael Varekamp. Sinds 2013 brengen zij spraakmakende soul- en jazzvoorstellingen naar de Nederlandse theaters zoals ‘LOUIS!’, over Louis Armstrong en ‘I’m a Soulman’, met Steffen Morrison in de rol van Otis Redding. Naast de muziek zijn vormen als film en spoken word ook wezenlijke onderdelen in dit theatrale concept.

 

“Swingin’ in New Orleans’ is op donderdag 17 oktober te zien in Westland Theater De Naald. Klik hier voor meer informatie en kaarten. 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.