Cabaretduo HUN in première in De Naald!

Het jonge cabaretduo HUN gaat met hun voorstelling 'Alles is wel' op 6 november in première in De Naald. Een cabaretvoorstelling vol van tekst, geen tekst, Nederlandstalige liedjes, dikke dansmoves en levensvragen die niet beantwoord zullen worden. 

Alles is Wel
Bent u wel eens ongelukkig? Of kent u iemand die zich wel eens van een gebouw heeft willen gooien? Sabine wel; Charlotte namelijk. Sabine is overigens best gelukkig, maar leidt een ongelooflijk saai leven (aldus Charlotte). Nou, depressief ben je nooit alleen hoor, daar zorgt Char wel voor (aldus Sabine).

Hun heeft zich noodgedwongen gespecialiseerd in de krankzinnige wereld van depressies en pillen, omdat Hun wereldfaam nou eenmaal al jaren gesaboteerd wordt door psychische somberheid. Tijd om Char haar ziekte eens lekker uit te buiten en met waargebeurde verhalen het theater in te gaan.

Interview
De voorstelling van Sabine en Charlotte is cabaret, maar geen stand-up comedy. “Wij hebben geen ingestudeerde grappen en we improviseren ook nog veel tijdens de voorstelling zelf,” vertelt Sabine.

En ook muziek is een groot onderdeel van de shows. “Toevallig zijn we de afgelopen weken ook bezig geweest met het plannen van opnames voor een EP. Onze muziek heeft namelijk onze energie en we willen graag dat dit vereeuwigd wordt,” vertelt Sabine. “Dat is onze korte termijn droom,” vult Charlotte aan. “Verder werken we hard om in de toekomst vooral veel en overal te kunnen optreden.” Lees hier het volledige interview

Woensdag 6 november, 20.15 uur PREMIÈRE in De Naald! Klik hier voor meer informatie en kaarten. 

 

 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.