Westland Saxofoon Orkest te gast bij Oude Kerk Klassiek

In samenwerking met Stichting Vrienden van de Oude Kerk Naaldwijk en Westland Cultuurweb organiseert De Naald een reeks toegankelijke, klassieke concerten onder de noemer 'Oude Kerk Klassiek'. Zondag 22 september trapt het Westland Saxofoon Orkest af met een feestelijk en veelzijdig programma.

CELEBRATION!
Al zeven jaar lang kan iedereen genieten van de muziek van het Westland Saxofoon Orkest. Ze spelen met bekende muzikanten als Bart Wirtz en Benjamin Herman, weten hun luisteraars tot hogere niveaus te brengen en raken verscheidene genres aan binnen de muziek. Hoog tijd dus voor een nieuwe cd! De tweede alweer. Celebration! is een verzameling van precies dat woord: een viering! Want muziek maken is een feest en dat met elkaar doen al helemaal. Tijdens het Oude Kerk Klassiek concert op 22 september laat het Westland Saxofoon Orkest een aantal werken van de cd horen.

Te gast zijn twee solisten van topniveau. Lars Niederstrasser is saxofonist van het Berlage Saxofoonkwartet en docent van het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Hij heeft veel prijzen in de wacht gesleept en is hij veel te horen bij het Concertgebouworkest en het Radio Philharmonisch Orkest. Lars Niederstrasser zal o.a. het prachtige werk Gabriels Oboe van filmcomponist Ennio Morricone laten horen. De tweede solist is John Helliwell, bekend van de symfonische rockgroep SUPERTRAMP. John Helliwell sluit het concert af en daarmee ook het Westland Saxofoon Festival, dat tevens dat weekend in De Naald plaatsvindt.

Kaartverkoop
Kaarten à € 12,50 zijn verkrijgbaar via www.westlandtheater.nl, 0174-636900 of aan de balie van De Naald. Het concert start om 15.00 uur in de Oude Kerk op het Wilhelminaplein in Naaldwijk. Zie www.westlandtheater.nl voor meer informatie over het programma en over de andere Oude Kerk Klassiek concerten.

Klik hier voor meer informatie en kaarten. 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.