Theater- en filmmenu's bij lokale horeca!

Je middag of avond uit compleet maken met een lekkere lunch of diner? In samenwerking met diverse nabijgelegen restaurants in het centrum van Naaldwijk bieden wij leuke theater- en filmmenu's aan! Zo vind je op loopafstand het gezellige Wilhelminaplein waar o.a. Brasserie Mirell, restaurant BIJ5 en Fratelli gevestigd zijn. Of om de hoek Hudson en La Cubanita. Op slechts 5 minuten lopen tref je ook o.a. restaurant Chez Leon, de Pianobar en andere eetgelegenheden.

Lees hieronder meer over de mogelijkheden!

Brasserie Mirell
Regelmatig hebben wij in samenwerking met Brasserie Mirell een leuke filmactie, bijvoorbeeld rondom een nieuwe romkom. Deze acties worden op onze website en social media bekend gemaakt.

Talentenmenu bij BIJ5 € 37,- p/p (theaterkaartje + diner)

De Naald en BIJ5 bieden u samen een aangenaam voordeel: als u kaarten koopt voor een voorstelling in het Rabo Talenten Concours van De Naald kunt u voor aanvang van de voorstelling, tegen een voordelige prijs, genieten van een speciaal “talentenmenu” bij BIJ5. Een compleet avondje uit voor slechts € 37,00 totaal. Lees hier meer over de mogelijkheden en hoe u kunt reserveren.

TOP Lunch bij Fratelli € 12,50 p/p
I.s.m. Fratelli Naaldwijk bieden wij voorafgaand aan de TOP film een TOP lunch aan: voor €12,50 geniet u op vertoon van je filmkaartje of reserveringsbevestiging van een uitgebreid, Italiaans driegangenlunch. Lees hier meer over de mogelijkheden en reserveren.

Hudson Theater menu € 21,50 p/p
Op vertoon van je theaterkaartje profiteer je van een speciaal samengesteld driegangenmenu bij Hudson Naaldwijk! Bekijk het menu hieronder.
 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.