De zomer keert terug met Latin, Soul & Salsa!

Lucas van Merwijk staat al meer dan 30 jaar aan de voorgrond van de Europese latin, jazz en percussie scene. Hij werd door de lezers van De Slagwerkkrant tussen 1993 en 2015 vele malen gekozen tot beste jazz alsmede beste world/fusion drummer.

Van Merwijk is niet alleen drummer maar leidt ook everschillende ensembles waaronder The Soul of Spanish Harlem, The Cubop City Big Band, Van Merwijks Music Machine, met jaarslijks wisselende thema’s, en de internationale wereldpercussie groep Drums United.

In 2010 ontvangt Van Merwijk de Global Act Award van het Muziek Centrum Nederland voor zijn gehele werk op het gebied van World Music."One of the great drummers of our time", schreef Jazzprofiles op hun website. 

Latin, Soul & Salsa
Een levenslange zoektocht naar de oorsprong bracht Van Merwijk naar de wijk Spanish Harlem in New York. In Latin Soul & Salsa! neemt hij, met een spetterende live salsa band, je mee op een reis door de tijd. Ondersteund door drie topzangers en tien internationaal gerenommeerde dansers en danseressen. Een dampende avond!

Zaterdag 14 september, 20.15 uur De Naald. Klik hier voor meer informatie en kaarten. 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.