De gehele zomervakantie ZOMERBIOS in De Naald

Deze zomer vind je filmplezier dichtbij huis! Bioscoop De Naald is de gehele zomervakantie geopend en draait de leukste en nieuwste films voor jong en oud. Van The Lion King tot Playmobil en van Yesterday tot Toy Story 4. Zeven dagen per week is er een middag en avondprogrammering. In samenwerking met enkele restaurants in het centrum van Naaldwijk is er nog een speciale actie opgezet om je middag of avond uit compleet te maken.

Te zien deze zomer zijn de familiefilms The Lion King, Toy Story 4, Huisdiergeheimen, Playmobil en de Nederlandse speelfilm Mijn bijzonder rare week met Tess. De feelgoodfilm Yesterday, waarin een muzikant van de ene op de andere dag de enige ter wereld is die de Beatles kent en daar zijn voordeel mee doet, is ook te zien. De films draaien ’s middags en ’s avonds, zeven dagen per week. Alleen in de Naaldwijkse feestweek gelden afwijkende openingstijden (woensdag 28 t/m zaterdag 31 augustus besloten). Zie www.westlandtheater.nl voor de volledige filmagenda. 

Bekijk hier de zomerbios trailer!

Verwacht vanaf 14 augustus: Angry Birds 2. Houd onze website en bioscoopagenda in de gaten voor data en tijden. 

Voordelig happen bij lokale horeca 
Op vertoon van je filmkaartje ontvang je in de zomervakantie bij de restaurants Chez Leon, Mirell, Pianobar, Fratelli en Hudson een aantrekkelijke korting op je lunch of diner of smul je van een speciaal samengesteld menu! Informeer bij de deelnemende restaurants welke korting of welk menu zij aanbieden. Vooraf reserveren is niet noodzakelijk, maar wel gewenst. Uitsluitend geldig in de zomervakantie (19 juli t/m 1 september).

Het nieuwe theaterseizoen van De Naald wordt zaterdag 7 september feestelijk afgetrapt tijdens Podium Westland - de opening van het culturele Westlandse seizoen. Woensdag 11 september staat de eerste voorstelling van het seizoen op de agenda: de cabaretshow van de Brabantse Nabil. Kaarten voor zowel films als voorstellingen zijn gedurende de zomervakantie online of via de balie te bestellen: 0174-636900 of aan de Stokdijkkade 3 in Naaldwijk.


Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.