Podium Westland 7 september!

Ga zaterdag 7 september tijdens Podium Westland met De Naald mee op tour door Naaldwijk! Je trekt langs verschillende huiskamers en locaties waar verrassende optredens zijn.

Deze middag is het vloerkleed het podium en de bank de tribune. Enthousiaste gidsen van De Naald nemen je mee op tour langs de verschillende huiskamers en optredens. Ontmoeting en samen genieten staat hierbij centraal. 

Artiesten die deze middag een optreden geven zijn kleinkunstenares Dwaalkat, gitarist Mart Hillen, comedian Tim Hartog, het muzikale comedyduo Roel C Verburg en Harry Glotzbach, de eigenzinnige theatermaker Flip Noorman en kleinkunstenares Elke Vierveijzer. De tours starten op de patio van De Naald, waar een comedy podium wordt gebouwd. Alle tours starten met een optreden van verschillende comedians die op dit podium optreden. De comedians die verspreid over deze middag optreden zijn Davey Turnhout, Arjan Kleton, Jacob Spoelstra, Dave Felida en Tom Montfrooy. 

De starttijden van de tours zijn 12.00, 13.00, 14.00, 15.00 en 16.00 uur. De tours zijn gratis toegankelijk, verzamelen op de patio van De Naald. De tours duren ongeveer 2 uur. Maximaal 20 deelnemers per tour, vol = vol. Ieder uur starten er twee tours. Optredens Koornneef Retailgroepzaal
In onze Koornneefzaal zijn de hele middag optredens van uiteenlopende gezelschappen. Zo starten we om 11.45 uur al met de finalisten van de eerste editie van de talentenjacht Spotlight, waaronder de winnaars; Lentiz Dalton Mavo. Maar ook zijn er optredens van Dance Innovation, Kinderkoor Eigenwijs, Blazerscollectief West en Papillon. 

Bekijk hier het volledige programma van Podium Westland. 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.