Cultuur bij je buur

Ga zaterdag 7 september tijdens Podium Westland met De Naald mee op tour door Naaldwijk! Je trekt langs verschillende huiskamers en locaties waar verrassende optredens zijn.

Deze middag is het vloerkleed het podium en de bank de tribune. Enthousiaste gidsen van De Naald nemen je mee op tour langs de verschillende huiskamers en optredens. Ontmoeting en samen genieten staat hierbij centraal. 

Artiesten die deze middag een optreden geven zijn kleinkunstenares Dwaalkat, gitarist Mart Hillen, comedian Tim Hartog, het muzikale comedyduo Roel C Verburg en Harry Glotzbach, de eigenzinnige theatermaker Flip Noorman en kleinkunstenares Elke Vierveijzer. De tours starten op de patio van De Naald, waar een comedy podium wordt gebouwd. Alle tours starten met een optreden van verschillende comedians die op dit podium optreden. De comedians die verspreid over deze middag optreden zijn Davey Turnhout, Arjan Kleton, Jacob Spoelstra, Dave Felida en Tom Montfrooy. 

De starttijden van de tours zijn 12.00, 13.00, 14.00, 15.00 en 16.00 uur. De tours zijn gratis toegankelijk, verzamelen op de patio van De Naald. De tours duren ongeveer 45 minuten. Maximaal 20 deelnemers per tour, vol = vol. Comedy Podium
De patio van De Naald wordt deze dag omgebouwd tot Comedytuin, waar diverse comedians optreden tijdens de start van de tours. Wij stellen ze kort aan je voor. 

Arjan Kleton
Arjan Kleton was de 30 gepasseerd en stand-up comedy stond al jaren op zijn bucketlist, dus het moest nu eindelijk maar eens gebeuren. Exact een jaar na zijn eerste optreden won hij de Publieksprijs Talent Award op het International Comedy Festival Rotterdam en vervolgens haalde hij de finale van zowel het Utrechts Cabaret Festival (2016) als het Leeuwarder Cabaret Festival (2018). Hij is wekelijks te horen op AllsportsRadio met zijn radiocolumn en treedt regelmatig op in het Comedy Café Amsterdam, waar hij zijn eigen show heeft: “Cocktails & Comedy”. 


Davey Turnhout
Davey Turnhout haalt inspiratie uit zijn dagelijkse leven en ervaringen. Zijn grappen zijn soms hard, maar wel altijd gebracht met heel veel liefde. Hij is onlangs dertig geworden, begrijpt weinig van zichzelf of de wereld om hem heen en hij is de laatste paar jaar ‘s avonds vaker op het podium te vinden dan bij zijn vriendin thuis. (Wat zijn vriendin overigens absoluut niet erg lijkt te vinden.) Davey Turnhout won de juryprijs op het Amsterdams Studenten Cabaret Festival 2019 en werd uitgeroepen tot 'Roastbaas 2017' bij Dutch Roast Battles in het Comedy Café Amsterdam.


Jacob Spoelstra
Hij is één van de vaste comedians van het Comedy Café Amsterdam en schrijft voor meerdere cabaretiers en televisie programma’s. Hij was te horen op radiostations 3FM, Radio 2 en Radio Veronica en te zien met een special op Comedy Central en 101TV. Met zijn Friese roots heeft Jacob Spoelstra een nuchtere kijk op de ongewone dingen in het leven. Of het nu Thierry Baudet, Doutzen Kroes of droge worst is, het maakt hem niks uit. Alles en iedereen komt aan de beurt.


Dave Felida
Dave Felida is een zeldzaam beest. Een bonkige mutant, tegelijk uit de prehistorie en de toekomst. Zijn persoonlijkheid is een combinatie van onschuld en perversiteit. Dave is o.a. bekend van de Reutelpuppy Podcast, treedt regelmatig op in Comedy Café Amsterdam en was finalist bij Comedy Slam 2018.


Tom Montfrooy
Tom haalde de finale van Cameretten 2015 en maakte indruk met zijn voorstelling waarin hij het publiek mee neemt in een persoonlijk verhaal waarbij een lach en een traan elkaar afwisselen. Theaterkrant: “Montfrooy boeide, met een gedurfd verhaal over zijn leven als alleenstaande huisvader met twee dochters. Met veel kwetsbare momenten, maar steeds ook weer harde, relativerende grappen om het licht te houden.”

 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.