Losse kaartverkoop gestart!

Het nieuwe theaterseizoen van De Naald mocht in de voorverkoopperiode, die inmiddels achter de rug is, rekenen op grote belangstelling. Zó groot dat er voorstellingen zijn verplaatst van de Rabo zaal naar de Jumbo Koornneefzaal en dat er extra voorstellingen zijn bijgeboekt. De losse kaartverkoop is inmiddels gestart. 

Populaire voorstellingen zijn onder andere die van cabaretiers René van Meurs en Martijn Koning. De Naald boekte nog een extra show van de uit Schipluiden afkomstige cabaretier René van Meurs erbij, maar ook deze derde (!) show in de reeks is al volledig uitverkocht. Fans van Martijn Koning hebben meer geluk: wie wordt uitgeloot voor zijn Oudejaarsconference in november, krijgt sowieso een plek toegewezen bij de extra bijgeboekte nieuwe show van Koning, op 25 en 26 maart 2020 in De Naald. Voor deze twee shows zijn ook nog kaarten verkrijgbaar in de losse kaartverkoop. Klik hier voor meer informatie. 

Voorstellingen die op zoveel interesse mochten rekenen dat ze zijn overgeplaatst van de kleine Rabo zaal naar de grote Jumbo Koornneefzaal zijn de voorstellingen van Nabil, Kiki Schippers, Flip Noorman, The Legends, Mart Hillen, Lonneke Dort, Comedy & Guitars, Meisjes met de Wijsjes en Marco Lopes. Opvallend veel jong en onbekend talent, dat zich komend seizoen presenteert in het Rabo Talenten Concours van De Naald.

Losse kaartverkoop
Gelukkig zijn er nog genoeg voorstellingen waar nog wel kaarten voor beschikbaar zijn in de losse verkoop. Denk aan de nieuwe voorstelling van het populaire en prijswinnende cabaretduo Rundfunk, de waanzinnige muzikale show van Pink Project, de nieuwe hilarische klucht van Jon van Eerd, veelbelovend totaaltheater van Pepijn Gunneweg, het muzikale cabaretduo Yentl en de Boer en de nieuwste voorstelling van Sanne Wallis de Vries. Het volledige overzicht is terug te vinden op www.westlandtheater.nl

 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.