Huiskamers Naaldwijk gezocht voor Cultuur bij je Buur!

Tijdens dit evenement, dat onderdeel uit maakt van de programmering van De Naald tijdens het cultuurfestival Podium Westland, worden belangstellenden meegenomen op tour langs diverse huiskamers in Naaldwijk waar uiteenlopende optredens worden gegeven.

Cultuur bij je Buur is een festival, waarbij het vloerkleed het podium is en de bank de tribune. Enthousiaste gidsen van De Naald nemen de bezoekers mee op tour langs de verschillende huiskamers en optredens. Ontmoeting en samen genieten staat hierbij centraal.

De huiskamers moeten ruimte kunnen bieden voor maximaal 20 personen en op loopafstand zijn van De Naald. Het evenement vindt plaats op zaterdagmiddag 7 september 2019. 

Aanmelden huiskamers
Lijkt het jou leuk om je bijdrage te leveren aan dit knusse, intieme culturele initiatief en stel jij jouw huiskamer graag beschikbaar voor een bijzonder optreden?

Meld je vóór 10 juni aan via jasmijn@westlandtheater.nl. Vermeld hierbij a.u.b. contactgegevens, adres en indien mogelijk een foto van de woonkamer.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.