Jumbo Koornneef voor vijf jaar hoofdsponsor

Afgelopen drie theaterseizoenen was de Koornneef Retailgroep als partner al nauw betrokken bij De Naald en maakte het bedrijf met de financiële steun een aantal bijzondere activiteiten mede mogelijk. Directeur van De Naald Nico Baars is uiteraard erg blij met de verlenging van deze samenwerking en licht toe: “We spreken bewust van een samenwerking, want het gaat erom wat we voor elkaar kunnen betekenen. Zo bieden wij de gelegenheid voor leuke acties voor de medewerkers en klanten van Jumbo Koornneef, zoals besloten voorpremières van nieuwe films. De sponsoring gebruiken wij voor de theater- en filmprogrammering, cultuureducatie én het bekostigen van speciale activiteiten en evenementen die we niet zomaar uit eigen middelen kunnen realiseren. Zoals Podium Westland, hét jaarlijkse festival voor de Westlandse kunst- en cultuurgezelschappen, structureel investeren in ons jongerenpanel, maar ook elk jaar de belangrijke 4 mei herdenkingsvoorstelling en voor komend seizoen bijvoorbeeld de eigen multimediale muziektheaterproductie ‘Westland in de Gouden Eeuw’ vanuit een bijzondere samenwerking met de erfgoedsector."

Edward Koornneef, directeur Jumbo Koornneef, voegt hier enthousiast aan toe: “Met plezier dragen wij ons steentje bij aan cultureel Westland. Met deze structurele samenwerking kunnen Westlanders niet alleen blijven genieten van het grote aanbod van De Naald op theater- en filmgebied, maar kunnen we onze klanten en medewerkers blijven verrassen met uiteenlopende exclusieve acties die we samen met De Naald organiseren. Met de verlenging van deze samenwerking willen we dit verder uitbouwen en elkaar nog meer versterken. Een partnership waar heel Westland van kan genieten. Mooier kan bijna niet.”

Ondertekening
Onlangs zijn in De Naald de handtekeningen gezet onder overeenkomst. Donderdag 16 mei a.s. presenteert De Naald de nieuwe theaterbrochure en het theaterprogramma van seizoen 2019-2020 tijdens een feestelijke Presentatieavond. Tijdens deze avond worden tevens de nieuwe zaaldeuren van het theater onthuld. Deze wordt vanaf 16 mei omgedoopt tot Jumbo Koornneefzaal.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.