Knallen in de Kas met Drums United!

Een drumspektakel door de beste drummers afkomstig uit Suriname, Venezuela, Turkije, Nederland, Senegal en Brazilië. Een indrukwekkende hoeveelheid authentieke trommels en ritmes uit deze landen wordt met elkaar verweven. Onder leiding van de befaamde drummer Lucas van Merwijk worden ritmes, zang, dans en virtuositeit op weergaloze wijze met elkaar verbonden. Zaterdag 25 mei gegarandeerd het dak, in dit geval van de kas, eraf. Knallen in de kas!

Samenwerking
Eerder al organiseerden De Naald en Koppert Cress met groot succes twee unieke theaterbelevenissen in de kas van Koppert Cress: de bejubelde cabaretvoorstelling van Lebbis en een prille try-out van theatermaker Marc de Hond. Beiden gebracht in een bijzondere setting. “Hoogste tijd om weer wat leuks te ondernemen”, was de mening van Nico Baars, directeur van WestlandTheater De Naald en Albert Zuurveld van Koppert Cress. En zo ontstond Knallen in de Kas, dat ook weer plaats gaat vinden in de kas van Koppert Cress.

Extra: exclusief diner
Voor wie de avond nóg completer wil maken, bieden De Naald en Koppert Cress nog een aangenaam extraatje: een limited all in kaartje met exclusief diner in het restaurant van Koppert Cress voorafgaand aan de voorstelling. Met uiteraard ingrediënten van Koppert Cress en bereid door topchef Yuri Verbeek, die je smaakpupillen laat exploderen.

De prijs van een limited all in kaartje is € 75,- inclusief drankjes. Let op: slechts vijftig plaatsen beschikbaar.

Extra: Foodtruck Cresstival
Voorafgaand aan de voorstelling kunt u ook genieten van een voor-, hoofd- en nagerecht bij het Foodtruck Cresstival. De prijs van een kaartje voor toegang tot het Foodtruck Cresstival en de voorstelling is € 50,- inclusief drankjes.Reserveren
Reguliere kaarten voor de show Knallen in de Kas met Drums United kosten € 27,50 inclusief koffie / thee vooraf en een drankje. Kaarten zijn te reserveren via www.westlandtheater.nl, telefonisch via 0174-636900 of aan de balie van De Naald gedurende de openingstijden. Ook de all in kaarten zijn te reserveren via de website of aan de balie. Op = op!

Klik hier voor kaarten. 

Aanvang voorstelling 20.30 uur, inloop vanaf 19.45 uur
Aanvang diner 18.00 uur, inloop vanaf 17.30 uur

Prikkel al je zintuigen en ervaar Drums United in de kleurrijke en innovatieve wereld van Koppert Cress. Een bijzondere samenwerking waar we trots op zijn. 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.