Pip goes offline

Een theatervoorstelling van Pip Pellens, bekend van o.a. Goede Tijden, Slechte Tijden, Verliefd op Ibiza en Michiel de Ruyter. Actrice Pip Pellens maakt na 15 jaar de balans op, voor het eerst solo op toneel.

De carrière van Pip Pellens in de media is nagenoeg tegelijkertijd begonnen met de carrière van Facebook: 15 jaar geleden. In die tijd is er veel veranderd. Big Brother houdt ons in de gaten, maar hoe is het zo ver gekomen? En waar gaan we precies naartoe? Is het nog wel mogelijk: een leven zonder internet? Pip gaat het experiment met zichzelf aan en zal tijdelijk helemaal offline gaan.

Interview
In een interview vertelt Pip hoe het idee van een theatershow is ontstaan: “De wordt een one woman show. Als klein meisje vond ik het leuk al om op het podium voor de school te zingen en te dansen.” Ze vertelt over wat we kunnen verwachten van haar voorstelling: “Ik vertel over mijn ervaringen, de liedjes die ik zing en het allround entertainment, heb ik geschreven. Ik neem het publiek mee in het heden maar ik ga ook terug naar het verleden.”

Waarom ze voor het theater heeft gekozen en niet voor televisie? “Is het theater niet de beste plek om even helemaal offline te zijn en te genieten van wat er op het podium gebeurd? Het onderwerp van de show komt het beste tot zijn recht op deze plek. Het theater.”

Voor de theatershow is Pip een tijdje offline geweest: “Ik kon alleen nog maar bellen en sms’en. Eerlijk? ik vond het heerlijk. Een tijdje offline, ik zou het zo weer doen, alleen werk technisch is het niet haalbaar om echt helemaal offline gaan.”
Klik hier om het hele interview te lezen.

Woensdag 24 april, 19.30 uur. Klik hier voor meer informatie en kaarten.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.