Premièrenieuws in De Naald!

Anne & Lisa
Met vlag en wimpel studeerden Anne & Lisa af aan de Koningstheateracademie in Den Bosch. “Een innemend, aantrekkelijk duo”, oordeelde de afstudeerjury. In hun debuutvoorstelling WELTSCHMERZ doorgronden Anne & Lisa personages die niet bepaald vooraan stonden toen geluk en liefde werden uitgedeeld. Met snelle sketches en absurde situaties, waar iedereen zijn vraagtekens bij zet, brengen ze op humoristische wijze een ode aan de onvolmaaktheid van de wereld.

Zo heeft Danny echt alles van Star Wars, maar niemand om ‘papa’ of ‘mama’ tegen te zeggen. Herman zal nimmer raden wat Anton bij zich heeft en als ze samen gaan vissen vergeten ze standaard de hengels. WELTSCHMERZ is overal. Het is de pijn die ons mens maakt, met humor als enige zetpil.

Dinsdag 19 maart te zien in WestlandTheater De Naald. Klik hier voor meer informatie en kaarten.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.