La Cubanita filmarrangement!

Loes (Susan Visser) is na haar echtscheiding het vertrouwen in de liefde verloren. Wanneer haar dochter Maartje (Abbey Hoes) besluit te trouwen met een Cubaan (Rolf Sanchez) vliegt ze direct naar het Caribische eiland om aan te tonen dat haar schoonzoon in spé enkel uit is op een verblijfsvergunning. Eenmaal geland op het betoverende eiland leert Loes meer over de liefde dan ze ooit had verwacht.

La Cubanita filmarrangement!
Heerlijk onbeperkt tapas eten bij La Cubanita Naaldwijk en naar de film verliefd op Cuba! Profiteer de hele maand februari van deze actie i.s.m. La Cubanita:

• Het filmarrangement is de gehele maand februari van zondag t/m donderdag te verkrijgen voor €27,50,- per persoon en op vrijdag en zaterdag voor €31,50 per persoon.
• U komt eerst bij La Cubanita dineren waarna u de filmbon bij het afrekenen ontvangt.
• Wij adviseren vooraf een tafel te reserveren. U hoeft bij de reservering niet aan te geven dat u gebruik wilt maken van het filmarrangement. Dit kunt u op de avond zelf in het restaurant aangeven.
•Het gehele arrangement hoeft niet op één dag genuttigd te worden. U kunt de filmbon inleveren op een datum, na het diner, die u het beste uitkomt.
• Indien u wel op één avond gebruik maakt van het arrangement, let er dan op dat u op tijd weggaat bij La Cubanita. De film begint 19:45 uur.
• Wij adviseren vooraf te reserveren voor de film in bioscoop De Naald. Dit kan gedurende de openingstijden via 0174-636900 of reserveringen@westlandtheater.nl

Klik hier voor meer informatie. 

 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.