Laatste concert Oude Kerk Klassiek

Over de musici
Carla Schrijner studeerde aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag bij Jean Decroos. Zij was jarenlang verbonden aan Het Brabants Orkest en 17 jaar vast lid van het Orion Ensemble. Nu is zij celliste in het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Eefje Habraken studeerde als voormalig 2e violiste van het Rubens kwartet voltijds aan de Nederlandse StrijkKwartet Academie (NSKA) bij Stefan Metz. Momenteel is zij 2e violiste in het Rotterdams Philharmonisch Orkest, de Rotterdam Philharmonic Strings en Domestica Rotterdam. Maija Reinikainen begon met vioollessen op 7 jarige leeftijd bij de West-Helsinki muziekschool bij Päivi Valjakka-Salminen. Sinds september 2006 is ze in vaste dienst als 2e violiste bij het Rotterdams Philharmonisch. Maija is de oprichter en artistieke leider van het kamermuziekfestival “Kaskinen Music Summer” in Kaskinen, Finland.

Na de middelbare school ging Francis Saunders altviool en piano studeren aan het Royal College of Music, Londen en behaalde hier zijn Graduate en Docent diploma. In 1993 kreeg hij een plaats in het Nederlands Radio Symfonie Orkest en in 1998 in het Rotterdams Philharmonisch Orkest. In 2015 rondde Léon van den Berg zijn bacheloropleiding aan het Conservatorium Amsterdam cum laude af waarna hij zijn studie voortzette in Parijs bij Antoine Tamestit, Téodor Coman en Pierre-Henri Xuéreb. Sinds 2014 is hij deel van het Rotterdamse kamermuziekensemble ‘De Bezetting Speelt’. Sinds 2018 is León in vaste dienst bij het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Martin van de Merwe studeerde aan het Rotterdams Conservatorium bij Pieter Gouderjaan, en 3 jaar aan de Folkwang Hochschule für Musik te Essen bij Hermann Baumann. Sinds 1974 maakt hij deel uit van het Rotterdams Philharmonisch Orkest, als solo-hoornist. Ook is hij als hoofdvak-docent verbonden aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag, en Codarts (Rotterdams Conservatorium).

Aanvang voor het concert is 15.00 uur in de Oude Kerk in Naaldwijk. Kaarten zijn te koop via www.westlandtheater.nl, 0174-636900 of aan de balie van WestlandTheater De Naald.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.