Verwacht: Verliefd op Cuba

Loes, gespeeld door Susan Visser, is moeder van twee kinderen en woont in Nederland. Op een dag krijgt ze een telefoontje van haar dochter (Abbey Hoes) die in Cuba gaat trouwen. Loes is het er niet mee eens en besluit samen met haar ex-man (Tjebbo Gerritsma) en zijn nieuwe vriendin (Maaike Martens) haar dochter tegen te houden. Uiteraard lukt dat niet zomaar en wordt ze zelf verleid door de knappe Juan (Jan Kooijman). Misschien is het de warme zon of de vrolijk dansende mensen, maar ook Loes wordt verliefd op Cuba.

De cast
De Nederlandse sterrencast van de nieuwebioscoopfilm van Johan Nijenhuis; Verliefd op Cuba. Susan Visser, Abbey Hoes en Jan Kooijman zijn de belangrijkste namen uit de cast, die in Amsterdam aan de pers werd gepresenteerd. Ook zijn er rollen voor Rolf Sanchez, Tjebbo Gerritsma en Maaike Martens, recentelijk nog opvallend aanwezig als de lichtelijk hysterische Ursula in de tv-hitserie De luizenmoeder.

Verwacht vanaf 14 februari. Klik hier voor meer informatie en kaarten.

 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.