Het jongerenpanel op onderzoek uit!

Het jongerenpanel van De Naald bezoekt met regelmaat films en voorstellingen en vertelt graag wat ze van de film of voorstelling vonden! Deze keer bezochten Jorn, Sophie, Babette en Ties allemaal een film of voorstelling. Bekijk hieronder hoe zij dit hebben ervaren.Jorn over de film Smallfoot
De film gaat over een yeti die hoog op een berg woont met veel meer yeti’s. Een van de yeti’s heeft een Small Foot gezien maar de anderen geloven hem niet dus hij gaat het bewijzen. In zijn zoektocht beleefd hij allerlei spannende avonturen: hij valt van een berg, hij nam het op tegen een beer en hij werd zelfs verbannen uit zijn dorp.

Ik vond de film gaaf want je zag heel veel dingen niet aankomen en het was ook nog leuk voor mijn leeftijd zoals elke kinderfilm loopt het goed af.
Bekijk hier de volledige recensie van Jorn.

Sophie over de film Superjuffie
Op dinsdag 23 oktober ben ik, Sophie samen met mijn zusje naar de film Superjuffie geweest. Toen we in de Naald aankwamen stond de hal vol met allemaal jonge bezoekers. De film is namelijk gebaseerd op de boeken serie Superjuffie die vooral populair is onder wat jongere kinderen.

De film gaat over een juf die wanneer ze een krijtje in haar mond stopt superkrachten krijgt, waarmee ze dieren kan redden. De film krijgt een onverwachte wending waardoor Superjuffie voor een mysterie staat.
De film was zeker niet alleen voor jongere kinderen, hij zit vol met humor, onverwachte momenten en spanning.
Bekijk hier de volledige recensie van Sophie.

Babette over de film Zwaar Verliefd!
De film gaat over Isa (Barbara Sloesen), een jonge, succesvolle dierenarts die een tikkeltje onzeker is over haar lijf én de liefde. Hoewel ze het leuk heeft met haar vriendinnen, zou een man best welkom zijn in haar leven. Als de knappe meubelmaker Ruben (Jim Bakkum) op een avond in de praktijk komt met zijn doodzieke labrador, valt ze als een blok voor hem, maar valt hij ook voor haar?

‘Zwaar Verliefd’ is een echte feelgood film met leuke humor. Er zitten veel bekende acteurs en actrices in, zoals Jim Bakkum, Barbara Sloesen en Abbey Hoes. Het is een geschikte film om met vriendinnen heen te gaan, in de zaal zag ik dan ook veel vriendinnenclubjes.
Bekijk hier de volledige recensie van Babette.

Ties over de voorstelling Släpstick van Wëreldbänd
Ik vond de voorstelling erg leuk, ik heb genoten en gelachen. Het was grappig, muzikaal en het zat fantastisch in elkaar. Verrassende elementen, knap gemaakt. Echt een aanrader.
Bekijk hier de volledige recensie van Ties.

 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.