Een herfstvakantie vol filmplezier!

Brandweerman Sam Klaar voor actie!
Als een brandende oliewagen met volle snelheid richting Piekepolder rijdt, is Brandweerman Sam direct klaar voor een gedurfde reddingsactie. De video van Sams heldendaad gaat viraal en wordt ook opgemerkt door een beroemde Hollywood regisseur. Sam krijgt de hoofdrol in zijn nieuwe film, alleen gebeuren er tijdens het filmen steeds ongelukjes waarbij Sam gewond had kunnen raken. Op een dag vindt er een groot ongeluk plaats en lijkt het alsof het de schuld is van Sam. Mag Sam de film nog afmaken en komen Sarah en Mandy erachter wiens schuld het echt is?
Speciaal voor de kleintjes: geluid wat zachter en een klein beetje licht in de zaal.
Uitsluitend te zien in de herfstvakantie. Voor meer informatie, klik hier.

Superjuffie
Juf Josje is een heel gewone juf, maar als ze een mysterieus beeldje ontdekt, verandert ze plotseling in Superjuffie, wat niet heel handig is als je les geeft aan groep 6. Een aantal leerlingen ontdekt het geheim van Josje en helpt haar smoesjes te verzinnen voor de strenge meester Snor zodat zij dieren kan blijven redden. Maar als er een tijgertje verdwijnt uit de dierentuin, moeten Superjuffie en de kinderen samenwerken om dit mysterie op te lossen en grotere problemen te voorkomen.
Voor meer informatie, klik hier.


Smallfoot
Een animatie-avontuur voor alle leeftijden. Een slimme, jonge yeti vindt iets waarvan hij niet wist dat het bestond: een mens. Het nieuws over deze ‘Smallfoot’ zorgt voor oproer binnen de yeti gemeenschap. Wie of wat leeft er nog meer in de wijde wereld buiten hun eigen besneeuwde dorpje? Een meeslepend verhaal over vriendschap, moed en vreugdevolle nieuwe ontdekkingen.
Voor meer informatie, klik hier.


Zwaar verliefd!
Isa is een jonge, succesvolle dierenarts die heel onzeker is over haar lijf én de liefde. Ruben is dé perfecte man, hij is knap, werkt met zijn handen en is dol op zijn labrador Bo. Wanneer Isa op een dag Bo red van een vergiftiging, valt ze als een blok voor Ruben en hij voor haar. Dit laatste durft Isa niet te geloven en dus besluit ze haar leven te beteren. Ze duikt de sportschool in en haar zelfvertrouwen groeit. Ze besluit achter haar droomman aan te gaan, maar is deze nog wel geïnteresseerd?
Voor meer informatie, klik hier.


Doris
Doris heeft net een scheiding achter de rug en staat op een kruispunt in haar leven. Hoe vind je -na een moeizaam huwelijk- je zelfvertrouwen terug? Op de vooravond van haar 45ste verjaardag, bedenkt ze zich dat haar leven op een dood punt is beland. Vastbesloten, begint ze daar iets aan te doen met behulp van haar beste vriend Tim. Maar wat gebeurd er wanneer zij gevoelens voor Tim begint te krijgen?
Voor meer informatie en kaarten, klik hier.


Mamma Mia! Here We Go Again Singalong
Zing, dans, lach en word opnieuw verliefd met het feel-good film event van deze zomer: Mamma Mia! Here We Go Again. Tijdens deze speciale avond is de vloer voor jou! Zing al jouw favoriete ABBA liedjes mee samen met een hele zaal!
Tien jaar na het wereldwijde succes van Mamma Mia! The Movie nodigen we je uit om terug te keren naar het magische Griekse eiland Kalokairi in een geheel nieuwe musical gebaseerd op de liedjes van ABBA. De oude cast keert terug en is uitgebreid met onder meer Lily James (Cinderella, Baby Driver), Andy Garcia en Oscarwinnares Cher.
Uitsluitend op 28 oktober


 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.