Indrukwekkend debuut LAKSHMI

In haar voorstelling ADEM vertelt LAKSHMI over wie zij is, hoe ze tegen de wereld aankijkt en wat haar dromen zijn. Haar reis van een verlegen meisje naar de vrouw en zangeres die ze nu is. De titel van haar show heeft voor haar een betekenis, adem staat namelijk voor leven. “Adem zit in je lijf, het wordt bijna een emotie.” Voor haar is muziek niet alleen een uitlaatklep, maar ook een manier voor haar publiek om erachter te komen wie zij nu eigenlijk is, “Ik wil dat mensen na de voorstelling niet alleen hebben genoten van mijn nummers, maar ook het gevoel hebben dat ze me beter hebben leren kennen.”

Een eigen theatertour is al voor een langere tijd een idee. Want op een poppodium staan is één, maar een eigen theatershow is heel iets anders. “Het is het moeilijkste én leukste wat ik heb gedaan. Ik heb een keuze moeten maken uit al mijn nummers, van oude nummers tot die van mijn onlangs verschenen album SIREN. Het was een soort rollercoaster door mijn leven, want vier jaar geleden zat ik in een heel andere fase dan nu. Hoe ga ik dat liedje dan nu zingen? Welke emotie leg ik erin?” Met haar theatertour ADEM reist ze door heel Nederland en staat ze op 15 november in De Naald!
Voor het volledige interview met LAKSHMI klik hier.

Vrijdag 21 september bracht LAKSHMI haar tweede album, genaamd Siren, uit. De pers reageert hier positief op, zo schrijft Musicamaker: “De intrigerende ‘elektro-pop noir’ van Lakshmi is met deze tweede langspeler nóg intrigerende geworden. […] Het geluid van dit op Lana Del Rey en Massive Attack geïnspireerde album is lekker vol en wollig, maar tevens helder.” Ook Nieuwe Plaat is enthousiast en geeft het album naast een mooie recensie ook nog vier sterren: “De combinatie tussen de elektronische muziek, haar bijzondere (maar wel fijne) stemgeluid en het specifieke genre, hoor je niet vaak.”
Voor de volledige recensies klik hier.

Donderdag 15 november te zien in De Naald, voor meer informatie en kaarten klik hier.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.