Inhaaldatum Judas bekend!

In 2016 schrijft Astrid Holleeder, de zus van topcrimineel Willem Holleeder haar verhaal op. Als testament, omdat ze niet weet of ze er morgen nog is. Want, nadat ze hem heeft verraden, zette haar broer een prijs van 35 duizend euro op haar hoofd. Dat ze wordt geliquideerd is geen kwestie van of, maar wanneer. Van dit boek is een theaterversie gemaakt. Een psychologische theaterthriller die laat zien hoe het is als je leven dagelijks wordt beheerst door angst en wat er voor nodig is om deze angst te overkomen. Met Renée Fokker, die Astrid speelt, Margo Dames, Trudy de Jong en Eva van de Wijdeven.

In een interview met Margo Dames, die oudste zus Sonja speelt, doet zij een boekje open over de voorstelling. Zo vertelt zij dat de naam Willem Holleeder bewust niet wordt genoemd in de voorstelling, “We noemen hem bewust niet. In de voorstelling spreken we over hij, hem of broertje. Juist dat maakt dat hij indringend aanwezig is.” Ook vertelt zij over hoe zij de voorstelling ziet en hoe deze door het publiek ervaren wordt. “Mensen ervoeren de voorstelling als uiterst beklemmend, wurgend bijna. […] Wat mij betreft kent Judas, een prachtig en tegelijk gruwelijk verhaal, alle componenten van de werken van Shakespeare en Griekse tragedies: moord, trouw, verraad, liefde.”
Klik hier voor het volledige interview.

De inhaaldatum voor de geannuleerde voorstellingen is vastgelegd op maandag 21 januari 2019. Bezoekers die reeds kaarten hebben worden hierover persoonlijk geïnformeerd. 
Voor meer informatie klik hier.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.