Oude Kerk Klassiek met Erwin Rommert Weerstra

Zoals ieder seizoen organiseert St. Vrienden van de Oude Kerk in samenwerking met Westland Cultuurweb en De Naald ook nu weer een aantal prachtige concerten in de Oude Kerk in Naaldwijk. Met topmusici die garant staan voor topconcerten.

Tijdens het eerste kunt u genieten van een verfrissend programma uitgevoerd door Erwin & Friends. De musici staan hoe jong ze nog zijn, nu al bekend om hun excellente muzikale kwaliteiten. Erwin & Friends hebben een heerlijk afwisselend programma samengesteld. Bekende opera aria's worden afgewisseld met piano solo en dwarsfluit spel. Het resultaat is een programma van hoog niveau dat tot het einde toe blijft verrassen. Te gast zijn Erwin Rommert Weerstra (concertpianist), Erica Vogel (dwarsfluit), Josephine Louise Hoogstad (sopraan) Simone van Seumeren (mezzo sopraan). Muziek en zang van Mozart Chopin Dvorak Puccini Bizet Bellini en Rossini en bloemenduet van Lakme.

Enkele werken die gespeeld worden zijn Connais-tu le pays? uit de opera Mignon, Habanera uit de opera Carmen en K485 in D-groot van W.A. Mozart. Het volledige programma (onder voorbehoud) is te vinden op www.westlandtheater.nl.
Klik hier voor meer informatie en kaarten. 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.