Tweede cabaretshow Rob Scheepers: 'Meer dan een uit de hand gelopen hobby'

Na zijn razend succesvolle nieuwjaarsconferences van 2014 en 2015, waar geen kaart meer voor te verkrijgen was, is Rob Scheepers terug met een kersvers cabaretprogramma: 'Kom maar op', waar hij heel Nederland mee doorkruist. Zaterdag 6 oktober stelt hij zich hiermee voor in De Naald! Naast cabaretier was Rob vaste columnist van de Privé en is hij wekelijks te horen op Radio Veronica met De week in oneliners. Hij heeft 65 duizend volgers op Twitter en is hij hier iedere dag actief op te vinden. Hoogste tijd dat we kennis gaan maken met deze Brabantse cabaretier.

Rob heeft er net zes weken vakantie op zitten met zijn vier kinderen, in de leeftijd tussen 3 en 13. Voor hem was de maandag na de vakantie was de gelukkigste dag van de zomer, want ze gingen weer naar school... Eindelijk de rust om de creatieve puntjes op de i te zetten van Kom maar op, zijn eerste echte nieuwe programma sinds de oudejaarsconference Uitgescheept, die hij in 2016 afsloot met zes uitverkochte voorstellingen in de grote zaal van het Parktheater.

Zijn vorige cabaretshow Schroot , deels een rip-off van Uitgescheept, speelde hij om die reden niet in de regio Eindhoven, maar wel voor het eerst boven de rivieren, tot aan Assen toe, en uitverkochte zalen in Spijkenisse, Amersfoort en Bussum. ,,Het ging verrassend goed, want op veel plekken kenden ze me helemaal niet. ‘Trekt volle zalen in Brabant’ bleek een goeie aanbeveling.”

In zijn show ‘Kom maar op’ vertelt Rob op een scherpe en herkenbare manier hoe hij nu in het leven staat en de obstakels die hij hierin tegenkomt, zoals ouder worden. ‘Mijn vader is twee jaar terug overleden, hij was 87 jaar. Ik ben net 44 geworden. Dat gaf me het gevoel dat ik op de helft ben, al is dat natuurlijk totaal geen garantie. Wat ga je doen? Terugkijken en krampachtig jong blijven, of accepteer je dat je over je top bent, dat je op een punt staat toe te treden tot de senioren, de taal van je 13-jarige zoon niet meer begrijpt en de dingen niet meer bij kunt houden? Ik neig naar het eerste.’ Of hij klaar is voor het tweede deel van zijn leven? Kom maar op!

Voor het volledige interview in het Eindhovens Dagblad, klik hier.

Zaterdag 6 oktober te zien in De Naald, klik hier voor meer informatie en tickets

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.