Diner-filmarrangement Doris!

Van plan om naar de nieuwe Nederlandse komedie Doris te gaan? Maak je avond dan compleet en boek het Doris arrangement: voor slechts € 28,- geniet je van een driegangendiner bij Mirell én bezoek je daarna Doris in bioscoop De Naald.


 

 Maak je avondje compleet en boek het Doris arrangement: voor € 28,- p.p. geniet je eerst van een driegangendiner bij Brasserie Mirell, op loopafstand van De Naald. Om vervolgens neer te ploffen in onze bioscoop bij de nieuwe Nederlandse komedie Doris. 

Dit arrangement is geldig op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag (indien de film draait, zie hiervoor onze bioscoopagenda) en is eenvoudig te reserveren via onze website of de balie. Je wordt tussen 17.00 en 17.30 uur verwacht bij Mirell om op tijd te zijn voor de film van 19.45 uur.

Deze actie is geldig zolang de film draait. Vol = Vol! Speciale (dieet)wensen graag vooraf doorgeven aan Mirell.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.