Theo Maassen met nieuwe voorstelling in De Naald

Directeur Nico Baars is bijzonder trots Theo Maassen te mogen verwelkomen. “Er is voor mij persoonlijk geen twijfel over mogelijk dat Theo de beste cabaretier van ons land is. Als geen ander is hij in staat de vinger op de zere plek van de huidige tijdsgeest te leggen en hárd door te drukken.” Dat het theaterseizoen van De Naald voller dan ooit is, werd enkele maanden geleden tijdens de presentatie ervan al duidelijk. Baars: "In onze toch al propvolle agenda móest natuurlijk gewoon nog een gaatje te vinden zijn. Met wat schuiven en puzzelen is dat gelukt."

SITUATIE GEWIJZIGD

Theo Maassen is een witte, heteroseksuele man van middelbare leeftijd. Dus moet hij sowieso zijn bek houden. Nu zijn andere mensen aan de beurt. Maar bloed kruipt waar het niet gaan kan. Theo vindt er nou eenmaal het zijne van. Dus doet hij wat hij niet laten kan: hij beklimt het podium en laat zijn gedachten de vrije loop. Maar is dat wel zo’n goed idee in deze tijd? Is dat niet vragen om moeilijkheden?

In zijn 10de solovoorstelling doet Maassen nog eenmaal zijn kant van het verhaal uit de doeken. Een ongemakkelijke maar hilarische monoloog over de opkomst en ondergang van de witte man. Situatie gewijzigd is een spijtbetuiging, een pleidooi, een ode, een donderspeech, een klaagzang, een smeekbede, een schreeuw om aandacht, maar op de keper beschouwd toch vooral een laatste
stuiptrekking...

Reserveren
UPDATE: De voorstelling is reeds uitverkocht. U kunt zich op de wachtlijst plaatsen via onze website of de balie.

Kaarten kosten € 27,50 en zijn vanaf nu te reserveren via www.westlandtheater.nl, telefonisch via 0174-636900 en aan de balie van De Naald gedurende de openingstijden. Maximaal 4 kaarten p.p.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.