Doris, de Nederlandse Bridget Jones!

Het vervolg op de gelijknamige televisieserie, gaat over de 45-jarige Doris Doorenbos, gespeeld door Tjitske Reidinga (bekend van Gooische vrouwen). Doris is een werkeloze, gescheiden vrouw met twee kinderen en is iedere avond te vinden op de bank met Heel Holland Bakt . Totdat zij besluit hier verandering in te brengen…… Vanaf 20 september in de Naald te zien!Volgens Doris “Is het leven geen met croissantjes en softijs overladen kampeerfestijn”, vandaar dat zij haar leven volledig om gooit om haar verloren dromen toch waar te maken. Ze gaat op zoek naar een baan, zelfstandigheid, zelfvertrouwen en een nieuwe kans in de liefde, alles gesteund door haar beste vriend Tim. Maar wat gebeurt er wanneer zij gevoelens begint te krijgen voor Tim en hoe zal dit hun vriendschap gaan beïnvloeden?

De film staat onder de creatieve leiding van Will Koopman, ook wel bekend als de regisseur van onder andere Gooische vrouwen en Divorce, scenarioschrijfster Roos Ouwehand en regisseur Albert Jan van Rees.
 
Doris is te zien vanaf 20 september, klik hier voor meer informatie en kaarten.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.