Verrassingsbezoek Patrick Laureij aan De Naald

Patrick Laureij staat in het nieuwe theaterseizoen twee avonden in De Naald met zijn nieuwe programma. In het hele land is er een run op kaarten ontstaan, die inmiddels schaars zijn. Ook de twee voorstellingen in De Naald, op 22 en 23 mei 2019, zijn inmiddels uitverkocht.

Voor de voorstelling van 23 mei konden geïnteresseerden zaterdag 16 juni nog proberen kaarten te bemachtigen. Deze voorstelling ging namelijk uitsluitend via onze balie in de verkoop, om zo ook de niet abonnementhouders van De Naald een kans te bieden om kaarten te bemachtigen. De vraag naar kaarten voor Patrick Laureij is ongekend, voor de voorstelling die wél mee deed in de abonnementsperiode hebben we ruim 1100 inschrijvingen gehad. Terwijl we er slechts 400 konden toekennen. Bizar. En ook jammer, we hadden graag iedereen een plek geboden.

Knot tomaten
Directeur van De Naald Nico Baars overhandigde de nieuwe brochure van De Naald deze ochtend aan Patrick Laureij. Laureij siert namelijk komend seizoen de voorkant van deze brochure én de Koornneef zaaldeuren in de foyer van De Naald. Hierna overhandigde Laureij zo’n 200 limited edition potten Gezuurde Tomaten, met dank aan Bakkie Fietsen. Op de potten staat een speciale sticker afgebeeld van Patrick Laureij met als ondertitel ‘Een knot tomaten’ (Patrick Laureij draagt zijn haar altijd in een knot).

Wie naast kaarten greep kan zich op de wachtlijst plaatsen via www.westlandtheater.nl. Houd er rekening mee dat de belangstelling hiervoor erg groot zal zijn. Wij waarschuwen voor malafide websites die kaarten voor Patrick Laureij voor een hoge prijs aanbieden. Deze websites zijn onbetrouwbaar. Kaarten voor de voorstelling zijn uitsluitend via de kanalen van De Naald verkrijgbaar.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.